.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Шапка :D

Hybrid View

Предполагам от някои Metal Shop

Цитирай Първоначално написано от butterflyyy. Виж мнението
    Да но въпросът е къде има такива ... Знам само Метъл Хевън ,но там вече проверих и нямаше

Цитирай Първоначално написано от butterflyyy. Виж мнението
    -.- (facepalm) да , баш скейтърски неща ще има в метъл магазините пахахаххаххахаххахахахха ;д вие не сте добре ;д , въобще разбра ли за каква шапка става въпрос , а явно и самата която я търси не знае щом е търсила в такъв магазин .Ми щом си от София трябва да си много зле да не провериш в Blok Shop , Urban Style -.- . Вместо да търсиш в метъл магазини (пахахаххахаххаххаах хдхдххдхдхдх) по вероятно би било да намериш на женския пазар отколкото в метъл магазин хдхдххдхд

Цитирай Първоначално написано от Chris.Sayway Виж мнението
    -.- (facepalm) да , баш скейтърски неща ще има в метъл магазините пахахаххаххахаххахахахха ;д вие не сте добре ;д , въобще разбра ли за каква шапка става въпрос , а явно и самата която я търси не знае щом е търсила в такъв магазин .Ми щом си от София трябва да си много зле да не провериш в Blok Shop , Urban Style -.- . Вместо да търсиш в метъл магазини (пахахаххахаххаххаах хдхдххдхдхдх) по вероятно би било да намериш на женския пазар отколкото в метъл магазин хдхдххдхд
    Само един (facepalm) ще ти кажа

Цитирай Първоначално написано от girl90 Виж мнението
    Само един (facepalm) ще ти кажа
    aww , мерси надявам се да си разбрала колко си заблудена и да потърсиш където ти казах :*

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си