- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ледена кралица
Здравейте. Имам въпрос предимно към мъжката част. Страхувате ли се от т.нар. "ледени кралици"? Защото аз съм отраснала в среда, в която проявата на чувства е признак на слабост. Да не споменавам, че след единствения път, когато показах малко емоции и чувства, бях брутално разбита .Вероятно е било лошо попадение, но не мога наистина да бъда от онези момиченца, рисуващи сърчица и разкриващи се напълно. И не знам какво да правя, това пречи на всяко момче, интересуващо се от мен.Проблемът толкова сериозен ли е и какво да направя?
Вероятно някое момче, което влага чувства би било наранено от така наречените "ледени кралици". В противен случай - не знам, но не мисля особено.
Иначе аз също мога да се считам за тия, поне в началото, докато не видя, че мога да имам доверие на този човек и заслужава моето внимание, доверие и обич.
Мен не ме е страх, пък и нещо ледените кралици се влюбват в мен, което е супер странно.![]()
и аз съм така едно към едно история един път се доверих и ме разбиха
голям проблем ми е това недоверие и желязната маска, особено напоследък
опитай се да се промениш аз това правя не мога да съм камък но ми е много трудно да се отпусна а доверието е нещо което много трудно давам не само са ме учили да не показвам чувствата си но и хората около мен непрестанно ме разочароват
но трябва явно Е!
въпреки че е против инстинктите ми
[QUOTE=Amore-Mio*;10620728]Вероятно някое момче, което влага чувства би било наранено от така наречените "ледени кралици".
+1
Поздрав за целия форум с конкретната песен на Азис!Какво значи "отраснала сЪм в такава среда"? Да не би да е снимачната площадка на "300"?
+ това: допуснала си някого до себе си - наранил те е. Какво толкова? Сега е времето да страдаш, да се чудиш "харесва ли ме", "кЪде ли е", "дали ще ми се обади пак"... За кога си пазиш чувствата - като станеш на 70 и без това никой няма да те погледне! Можеш да си леденееш колкото искаш. Внуците и децата ти така или иначе ще искат час по-скоро да се отЪрват от миризливата,изкуфяла,досад на женица!
Дали ме е страх от подобен тип (ледени кралици, не бабички)? Честно казано изобщо не се занимавам с подобен тип приказни герои. Като видя, че някоя ми се прави на heartbraker изобщо не се занимавам с нея. Нямам време за губене в преследване на идиотки!
P.S.: "СЪрцето си не сЪм намерила на пЪтя! СтЪкло не сЪм и няма лесно да се счууупя" (Tsukuda Hiroshi's dancing!)
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Те тия, дето се имат за много "ледени", обикновено са някакви супер отчаяни женски и се хвърлят лесно след някоя мила дума.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..