.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Exclamation Имам нужда от съвет/помощ

Няма да си спомена нито годините, нито града. Имам друга регистрация в сайта, но направих нова, поради доста причини.

Защо ви пиша? Аз съм момиче. И харесвам други момичета. Трудно ми е да го призная, дори на най-близките си приятели. Ще ме попитате защо темата е тук. Правила съм секс с момичета, но само по купончета. А сега искам истинска приятелка или поне насока кое, как, защо, кога. Трудно ми е наистина. Искам да помоля, всеки, който може да ми помогне да ми пише - тук в темата, на лично. Както прецените! Наистина ще съм благодарна на всеки един за мнението, съвета или ...
    Ще ви помоля да не ме обиждате или прочие! Просто искам помощ и имам нужда от нея!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Задай си по-ясно въпроса.
    maDamn

Искам да знам, как да различа момичетата. Кои са обратни, кои - не? Иска ми се да се запозная с някоя, която може да ми помогне! Искам да знам, как да го кажа на приятелите си!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Какво по-конкретно искаш?
    В никакъв случай не можем да ти кажем къде да намериш човек от твоя пол, нито как и кога. Вероятно обаче ще ти е доста трудно и така.

Как да различиш хомо от хетеро... не знам.. при момичетата често пъти не личи. Ако влезеш в такава компания-тогава ще ти е лесно.
    Как да кажеш на приятелите си? Ами те са твоите приятели, ти прецени как да им кажеш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    И изобщо не те привличат момчета?

Регистрирай се в сайт за запознанства и пиши, че си лесбийка, ако изглеждаш добре все някоя ще ти пише.

Щом незнаеш как да кажеш на приятелите си, просто не им казвай.
    Schhh! Hear the silence...

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Защо се страхуваш да кажеш на приятелките си? Смятам, че биха те разбрали.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Аз познавам и веднага радара ми засича, ако някоя е хомо просто се усеща по държание, начин на говорене и тнт. Винаги можеш да ги познаеш, но как да намериш свясно момиче няма как да ти помогнем нещата може би сами трябва да се случат. И не мисля, че е голям проблема да кажеш на приятелите си, ако са ти приятели наистина ще те приемат без проблеми ;]

Diridondon
    Guest

Red face

As da te pitam,ti iskash da ti kajem kak da gi raslicavash?
    Ne mojej po prostata pricina ce te kakto teb se kriqt?
    Na 15 imam sa prav put gaje s koeto ot treti klas se borim i se macim da si prisnaem ce se haresvame!!!
    Misalta mi e ce vsicko v edin moment prosto se slucva!!!!!!
    A, nie prosto trqbva da cakame!!!!

Защо ти е мнението на другите? Няма нищо лошо, че си наясно със себе си, просто бъди по-смела и уверена. Дръж се така, както си се държала досега и ще видиш, че един ден ще си намериш приятелка сред всички момичета, с които правиш секс по време на купони.

Благодаря на всички! Радвам се, че изказахте мнение по въпроса. Но наистина ми е ужасно трудно! И не е като да не ме привличат момчета, просто ... Друго си е! Благодаря и чакам още отговори!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си