.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Прав си, но не всички са такива! На такива които гледат ябълката да е златна се казва ,,курва,, поне аз така им казвам.

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    споко..15 си още..айде не малък, ама доста млад живота е пред теб, не се фрапирай

novice
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от knoxey Виж мнението
    Регистрирах се само за да отговоря . Аз съм на 23 и нямам приятелка и също имам чувство за хумор и всички други екстри но не ми се получава някой го могат други не явно аз и автора сме към тези който го нямат.. а тези който казват " споко още си млад и зелен не се предавай за всичко си има време за всеки влак си има пътници ... " това вече е много изтъркано и някак си не ми помага вече съм се примирил с мисълта че днешните " момичета " не гледат вътрешността на златната ябълка дали е гнила или не за тях просто е важно да е ЗЛАТНА !
    Компетентностите ти в областта са пренебрижими. Повечето от Вас дори не подозират за скритата психология на привличането, както и за механизмите на нейното действие. С други думи любовта е един фалш, зад който са прикрити техники за емоционално привличане, които влияят на подсъзнателно ниво на женската психика. Разбира се,
    допускам съществуването и на т.нар. "сродни души" или "soul mates", но както казах магията на любовта може да бъде предизвикана с правилния подход. За да прогоните птичето на любовта бъдете наивни традиционалисти.
    Препоръчителна литература:
    The Tao System of Badass - by Joshua Pellicer
    Стъпките към женското сърце - автор Сергей Гринглаз
    Гарантирам 100% успеваемост с жените.
    Всичко, което трябва да направите е copy/paste на заглавията в Google and let the fun begin.
    ЗАБЕЛЕЖКА: Поради явни причини не постнах актуалните линкове. Мисля, че достатъчно ясна информация ви предоставих.
    Последно редактирано от novice : 03-10-2013 на 09:37

Цитирай Първоначално написано от novice Виж мнението
    Компетентностите ти в областта са пренебрижими. Повечето от Вас дори не подозират за скритата психология на привличането, както и за механизмите на нейното действие. С други думи любовта е един фалш, зад който са прикрити техники за емоционално привличане, които влияят на подсъзнателно ниво на женската психика. Разбира се,
    допускам съществуването и на т.нар. "сродни души" или "soul mates", но както казах магията на любовта може да бъде предизвикана с правилния подход. За да прогоните птичето на любовта бъдете наивни традиционалисти.
    Препоръчителна литература:
    The Tao System of Badass - by Joshua Pellicer
    Стъпките към женското сърце - автор Сергей Гринглаз
    Гарантирам 100% успеваемост с жените.
    Всичко, което трябва да направите е copy/paste на заглавията в Google and let the fun begin.
    ЗАБЕЛЕЖКА: Поради явни причини не постнах актуалните линкове. Мисля, че достатъчно ясна информация ви предоставих.
    А ти понеже си по компетентен четеш книги така ли ? Нали целта е всичко да стане от само себе си а не да чета разни книги как да съм на ти с жените и да съм тъй нареченият bad ass нали целта на всичко е да БЪДЕШ СЕБЕ СИ а не да четеш книжлета ( в което няма нищо лошо ) който в последствие да прилагаш на практика .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си