- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- А вие как правите ?
Здравейте! Дано темата не ви се стори глупава, но искам да попитам жените. След секс с приятеля си, независимо с или без презерватив веднага ли ходите до банята или примерно на сутринта? Как най-често постъпвате?
Ами.. не веднага моментално да хукна към банята. Но малко след акта отивам. Хигиената е важна.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Веднага, разбира се.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
E що пък "разбира се"?
Е, чак пък веднага - не. Имало е и случаи, в които не е имало къде да се изкъпя и съм го правила, когато се прибера вкъщи, но тогава съм ползвала мокри кърпички.
Не, за кво да ходя ?
А то било въпрос към жените, сори
Знаете ли през какво човешкото тяло минава, когато правите секс? Зениците се разширяват, артериите се свиват, покачва се телезната температура, сърдечния ритъм, сърцето препуска, кръвното налягане скача до небето, дишането става бързо и плитко, мозъкът гори от изблици на електрически импулси от никъде за никъде и секрети се секретират от всяка жлеза и има напрягане на мускулите и спазми които се равняват на вдигане на три пъти телесното им тегло. Това е "насилие" над организма . Мъжете са късметлии да имате само един кратко траен оргазъм. Знаете ли, че жените могат да имат един час дълъг оргазъм?
И на всичкото това сега разра ли защо тряя се изкъпиш след полов акт
Като намирате секса за "насилие" над тялото, не правете секс и толкоз!
Различно.
Понякога оставаме няколко минути в леглото и се прегръщаме, и чак след това отиваме да се изкъпим. Понякога пък веднага отиваме, и след това се прегръщаме, примерно.
Пушим по една цигара и след това си вземаме общ душ.
Веднага не. ще полежим 5-6 минути, за да си починем малко, или пушим по една цигара. После заедно отиваме в банята.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Зависи ако сме или в тях или в нас отивам веднага ама ако сме на друго место веднага като се прибера