.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Unhappy Помощ, проблем с клитора

Здравейте, от известно време имам приятел и от месец вече правим секс. Но скоро забелязах промяна в клитора си. Чувствам постоянно напрежение, като че ли се е ''прибрал'' на вътре. Чувствам болка при уриниране. Не ми се е случвало преди и не знам какво да правя. Нормално ли е, трябва ли да се притеснявам... Точно на върха, най - отгоре изпитвам нещо странно. Възможно е да е от възрастта (на 17 съм) и да се развива или нещо, но болката при уриниране е ужасна. Не съм достатъчно информирана явно. Моля, ако някой знае какво може да е това да изрази мнение. Благодаря.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от momo1231 Виж мнението
    Здравейте, от известно време имам приятел и от месец вече правим секс. Но скоро забелязах промяна в клитора си. Чувствам постоянно напрежение, като че ли се е ''прибрал'' на вътре. Чувствам болка при уриниране. Не ми се е случвало преди и не знам какво да правя. Нормално ли е, трябва ли да се притеснявам... Точно на върха, най - отгоре изпитвам нещо странно. Възможно е да е от възрастта (на 17 съм) и да се развива или нещо, но болката при уриниране е ужасна. Не съм достатъчно информирана явно. Моля, ако някой знае какво може да е това да изрази мнение. Благодаря.
    щом има болка и парене при уриниране значи става въпрос за възмапление, посети гинеколог

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Да не сте го протрили? Случва се, ако е действал с ръка, на сухо.
    Ако не е това, отиди на преглед.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Да не сте го протрили? Случва се, ако е действал с ръка, на сухо.
    Ако не е това, отиди на преглед.
    +1
    Ако има и кръв в урината, и/или е мътна може и цистит да е. Всеки случай иди при личният си лекар, и той ще ти даде направление за необходимият специалит.

Да, благодаря ти. Всъщност наистина ми откриха цистит.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Надявам се скоро да се оправиш
    Ако са ти изписали и антибиотик, внимавай за гъбички след края на приема му, понеже антибиотиците, много често след себе си оставят гъбична инфекция, в следствие нарушена флора на вагината.

Благодаря за предупреждението.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си