- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Компютърът ми май се прееба, help?
Абе, изведнъж започна да се рестартира нон стоп и хоп windows activation...
К'во да правя? Не знам как още не се е рестартирал пак..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Пробвай тoва
WAT already removed! (Cannot remove WAT)
or
Restore WAT
Последно редактирано от BaffaLsc : 03-02-2013 на 12:57
http://zamunda.net/details.php?id=283148&hit=1
1во върни WAT-a и после сложи тоя активатор. И не ползвай друг на DAZ са най-добрите.
Върнах го и без да искам натиснах да го махна пак, рестартира се, ама тоя път при стартирането не излезе тоя прозорец..да считам ли проблема за оправен?
Последно редактирано от BaffaLsc : 03-02-2013 на 12:57
Да всичко е наред вече, няма да имаш грижи повече ползвам го от години.![]()
Все пак ако има нещо пиши на ЛС, ако мога да помогна ще отговоря.
Махна се, ама после пак се появи..
Отново се рестартира и ти извади съобщението?
Отвори system restore и върни системата назад до дата в която си е работел нормално, след това сложи активатора и не би трябвало да имаш проблем. Аз го ползвам и си ъпдате-вам нормално машината и нямам проблеми с Windows genuine.
Съобщението за активация само по себе си не е причина за рестартиране или спиране на работата на Windows. То е просто досадно и нищо повече, всеки Windows може да работи неактивиран без проблеми, ако не броим черния десктоп.
Имаш нещо друго което спъва Windows и дори го кара да върне стари системни настройки. Наскоро след като рестартирах моя комп принудително, при старта той си направи някакви корекции по файловете и ми се появи въпросното съобщение. Мисля, че проблема ти се корени във файловата система - повредени файлове, бед сектори или нещо такова. Ако при стартиране машината иска да си проверява файловете за проблеми, остави това да се направи, колкото и минутки да отнеме.
http://www.softpedia.com/get/System/...s-Repair.shtml . Но тя не е споменавала нищо за проверка след рестарта.
Или Hard Disk Sentinel 1.00.5 ама тя е доста по-разширена.