- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелката ми е била насилвана
Стигало е за какво? За БОЙ ли? Ми, ако оня е няк'ъв едър или е бил с компания, а автора е сравнително дребен(спрямо въпросния), тогава за какъв бой говорим? Говорите някви А-б приказки, най-много да беше станало 2:0 за...другия.
ами да.. нали целта на тая неговата е това - да се изкара жертва и някой да го набие - ако и беше друга нито след 2 години щеше да разказва,нито щеше да стои без да отиде в полицията .. ако е едър - дали преди няколко дена или след няколко тоя все ще си е едър още повече че като го гледам автора е голям ''бияч'' не би трябвало да го плаши ... компания - ми и той да си извика ако това беше целта
Ми, нали (ще)си вика, поне аз така разбрах частта с "чакам да ми звъннат"
Иначе и мен ми е много съмнителна тази работа, ама кой би излъгал за нещо подобно?! Може да не е баш "жертва", да си го е просела по някакъв начин, но не мисля, че някое момиче би излъгало за нещо подобно, пък де да знам...
ооо не ти е на акъла какви откачалки имаповярвай ми има мн момичета,които манипулират с такива историйки или в добрия случай - преувеличават нещата .. лично аз съм била свидетел на подобна история - е,не беше с изнасилване ама повече психически тормоз ... момчетата естествено не бяха тръгнали да се бия ( бяха 2ма
) и гаджето на момичето беше решило да говори и с единия и другия и накрая се оказа,че няма нищо такова и оная ги гледаше тъпо 3мата и се чудеше какво да каже
![]()
Абе де да знам, не мога да си представя чак за такова нещо да излъжеш, нещата са ми обесними, но едно ме озадачава адски много и поставя историята под съмнение - братът! Не вярвам, че ако момиче каже нещо такова на брат си, той няма да направи нищо по въпроса, просто е нелепо.
Авторе, вземи първо поговори с брат ѝ, да видим той дали ще потвърди тази версия, защото аз лично, като момиче, което има брат не мога да си представя, че брат ми няма да направи нищо, просто знам, че няма как да е така!
точно заради това,а и заради това,че не му е казала на време,а е чакала ''момента'' и не знам си какво още ..... и аз не мога да си представя да излъжа за такова нещо *чука на дърво* всъщност за много други не мога,но е факт,че има хора,които си лъжат ей така.... и тях не ги разбирам ама ги има..
Викаш 1-2ма приятели, намирате го и го изчуквате, гаранция, че винаги ще ви помни.
Welcome to the Jungle...
Не знам дали темата не е фейк ,защото е жестоко да се подиграват така с болката на момичетата ,които наистина са преживели подобно нещо .
П.П Хора всяка жертва на насилие е различна има такива дето проговорят още на момента, други го крият цял живот А трети споделят след време . Казвате ,защо не е отишла в полицията на време ами може би, защото се е срамувала . Може би защото чак сега е намерила сили да сподели . Нека не съдим момичето затова, че си е мълчала защото такова нещо много боли и многo рядко може да се сподели .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 03-06-2013 на 09:52
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!