Здравейте. Искам да споделя моята история и да помоля за помощ,защото вече наистина съм съсипана. Живеех 1 година и половина с един мъж. Първоначално аз не го обичах,а той правеше всичко за мен,даваше и живота си както се вика за мен и моето щастие. След време забременях,но имаме опасения,че не е от него,понеже му бях изневерявала.. той ми беше казал в началото,че ще гледа детето,дори и да не е негово,но в последствие нещата се усложниха..почнахме да се караме много редовно понякои път за незначителни неща. Имах чувството,че той вече не ме обича така,както преди.. Раделихме се преди 1 месец и той ми заявява.че ако не е от него детето не иска повече да го търся нито аз,нито семейството ми..След нашата раздяла той насъска майка си и брат ми против мен и от тогава тя е твърдо против нашата връзка даже днес говорих с нея и тя ми каза да не го търся,че ще пусне жалба след това ми го даде и той също ми каза да не го търся. Преди около 2 седмици той ме отблокира в скайп почнахме да си пишем,да се разбираме и се разбрахме да опитаме отново лека полека,като първоначално се виждаме един път в седмицата. Но преди 2 вечери се скарахме в скайп той излезе и аз почнах да звъня на домашния като той излишно ме беше предопредил да не го правя,защото техните изобщо нищо не трябва да знаят за сега. На другия ден той влезе в скайпа и каза , че ми е сърдит , но ми обеща,че ще ми звъни при първа възможност , когато остане сам. И аз естествено бях супер нетърпелива,защото го обичам адски много и му писах смс от друго име от мтела да ми се обади на майка ми на номера като се освободи. Звънна телефона аз дигнах,но беше майка му.. аз и затворих веднага.. после майка му е звъняла на една моя приятелка да каже да ми каже да не го търсим нито аз нито семейството ми.. общо взето същия сценарий. Като се виждахме той се държеше адски добре с мен и ми повтаряше , че все още има чувства към мен и ме обича макар да не е вече толкова силно,но от както днес ми каза и той да не го търся,че съм му противна едва ли не аз не знам какво да правя и как да се сдобря с него дали още ме обича , дали не не знам.. и не мога да си отговоря.. трябва да има някакъв начин да се сдобря с него моля ви кажете ми какъв е той ако има и не ми казвайте да си намеря друг ,защото обичам този човек прекалено силно и не мога да го преодолея.. От 1 месец аз не знам на кой свят съм , тъпча се с антидепресанти.плача всеки ден като малко дете.. не мога да спя..едвам едвам заспивам сутрин към 5-6.. какво да правя ??? Как да се излекувам от тази огромна депресия ???