.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    И пак не ми отговори на вЪпроса: бяхте на 1 и сЪщо място ти, тя и "изнасилвача". Защо своевременно не ти каза "този ме изнасили", ами чакаше да не сте двамата с него на 1 място, за да ти обясни всичко?
    Точно така , плюс това че са минали 2 години вече нищо неможе да са докаже , вие и двата крака да му чупите и пръстите на рацете 1 по 1 кел фаида , най-много той да даде жалба срещу вас за побой .

Цитирай Първоначално написано от iShomby Виж мнението
    Точно така , плюс това че са минали 2 години вече нищо неможе да са докаже , вие и двата крака да му чупите и пръстите на рацете 1 по 1 кел фаида , най-много той да даде жалба срещу вас за побой .
    Момчета! Това стана преди 3 месеца тя ми каза, а аз онзи ден го видях? Пак разбирате много, чакам да звъннат!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от askadas Виж мнението
    Момчета! Това стана преди 3 месеца тя ми каза, а аз онзи ден го видях? Пак разбирате много, чакам да звъннат!
    Как очакваш сами да разберем нещата - кристалната топка ли да погледнем?
    Коментираме това, което си казал. Това, че с ченгел ти се вадят думите от устата, е друг въпрос. И въпреки това, цялата история ми е някаква гнила и ми се струва, че те менти, както вече казах.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си