.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 130

Тема: А сега де.

Голям фен Аватара на Ospi
    Пича е трябвало само да те целуне докато сте били прегърнати на спирката. Напълно си била готова, особено като ти е въртял кичура, трябвало е просто!

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Ох, сори за спама, ама адски много ме кефиш, сериозно хд Смях се с глас докато ти четох всичките разказчета, евала хд п.с. Явно Борко ще се окаже сносно и добро момче :Д
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Хаха, благодаря, дано. Ospi, и аз това си го мислех, през цялото време. "Ами сега ако вземе да ме целуне?'' Беше доста подходящ моментът, ама май е твърде рано, знам ли...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Някак си като почна с общината и пейките, първата ми мисъл беше Варна, не знам защо, цъкам, гледам Варнааа... Нищо, че на профила ми пише Русе, живея тук от година и половина, отраснала съм във Варна..
    На следващата среща ще има целувка, ще видиш... Ако е топличко, идете на фара по залез слънце, много е красиво!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Oх, наистина страхотна идея, там е много красиво... Чак ми стана някак си топличко, като си го представих, хаха.

Ако ти е симпатичен- пийте по едно кафе, нищо не губиш

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от Magnolia13 Виж мнението
    Ако ти е симпатичен- пийте по едно кафе, нищо не губиш
    Нали...какво може да изгуби ^_^ Поне си правете труда да четете темата,преди да отговаряте,пффффффф.

Момиче ужасно много ме радваш ... и начина на разказване и всичко Иначе момчето дано излезе свястно

Мега фен Аватара на strawberry88
    И мен много ме радваш!Продължавай да пишеш, моля те! :Д

Ти си роден разказвач чак ми е кеф да чета написано ,а и развръската се очертава добре. Еи чак и мен ме докосна любовта ,късмет с пича.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Ееееее, да не си народите малки дечица, еййй! (В кръга на шегата, разбира се :д)

Много готина и позитивна тема.
    Очаквам още случки! :Д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    прочетох последния пост - супер ама тая тема с бившите гаджета не е много удачна ... особено като единия е нямал такива.. поне аз съм много ревнив човек и предпочитам да не знам кой ми е целувал човека
    Не.. Нека, след като и двамата започват на чисто, да си имат доверие, да си казват всичко. Някак си тЪп е момента:
    -Ти защо не си ми казвал за Петя (примерно)?
    -Ами не е станало дума...

На мнение сЪм, че тия неща с бивши и с разни случки се казват в началото на 1 врЪзка. Когато трЪгваш с някого, искаш да знаеш всичко за него - лошо, хубаво... Ако след време се окаже, че този човек е премЪлчал нещо, излиза, че те е лЪгал през цялото време, едва ли не.

Лолитке, на мен специално ми се струва, че е мааалко рано било за пЪрвата целувка и Борко много добре го е осЪзнал това. Имам предвид - ако трЪгне да ти налита с целувки и пускане на рЪце още на пЪрвия пЪт, тогава няма ли да се почувстваш лека в очите му? Все 1 "Тя ми е в кЪрпа вЪрзана, мога да правя каквото си искам"... Ако и той е помислил нещо такова, значи и той като теб е обмислял нещата доста, което според мен означава, че наистина си важна за него.
    Срещата ви наистина е минала мн готино! Радвам се за вас! Пиши пак!!!

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    ние с тебе май сме най-големите фенове на авторката
    Лолитке, успех със срещата и да се похвалиш после на нас, верните ти читатели
    Май-май... Ама така като гледам, стават все повече. Ще стане Лолитка "Личност на форума 2013" ми се струва

Tsukuda_Hiroshi, много си прав, изобщо не се бях замисляла по този начин за нещата, между другото. Супер вярно, да. Т'ва за целувката - сигурно в такъв момент няма да достигна до подобни размисли, а по-скоро бих се отдръпнала от 'шаш и паника'. Пък и на мен твърде рано ми се види. Ех, ако не сте вие тука да ми давате любовни акъли!...
    P.S.: Апф, чак така... Аз първо личност да стана, пък после. О, и благодаря ви хора, радвам се, че ви е... интересно? ;д Ще пиша, когато има развой на събитията, защото сега са по-скоро в застой работите. Защо ли? Ами след тая събота цъфнах болна. Струваше си, пф. ;д А сега, за жалост, се налага да ходя да си слагам капки, колкото и да ми се ще да отлагам... Отивам... След... Баш сИга!

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Харесваш ли го това момче или не ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Ами щом го харесваш, действаш. Защото и той те харесва. Остави го той да завърти разговора не се притеснявай, аз съм сигурен, че ще е успеел да предразположи и да те накара да се отпуснеш.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    ..че ще е успеел да предразположи...
    Ъъъ...кво речи ?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Не.. Нека, след като и двамата започват на чисто, да си имат доверие, да си казват всичко. Някак си тЪп е момента:
    -Ти защо не си ми казвал за Петя (примерно)?
    -Ами не е станало дума...

На мнение сЪм, че тия неща с бивши и с разни случки се казват в началото на 1 врЪзка. Когато трЪгваш с някого, искаш да знаеш всичко за него - лошо, хубаво... Ако след време се окаже, че този човек е премЪлчал нещо, излиза, че те е лЪгал през цялото време, едва ли не.
    Ъъ, вечната тема с "the list".
    Прав си, но само частично. Има хора (колкото и невероятно да звучи), които предпочитат миналото да си остане в миналото. И точно тогава принципът "като стане дума" важи. Аз лично, бих се почувствала 100 пъти по-тъпо да седна с момчето и да си споделяме стари креватни завоевания. Предпочитам да ми се каже, когато възникне въпросът.
    Да премълчиш нещо, когато не те питат за него, не е като да излъжеш, ако те попитат. Всичко си е индивидуално, затова е по-добре да не се тръгва с рогите и хвалбите напред.
    Аз казвам всичко, ако и когато ме попитат.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Ъъ, вечната тема с "the list".
    Прав си, но само частично. Има хора (колкото и невероятно да звучи), които предпочитат миналото да си остане в миналото. И точно тогава принципът "като стане дума" важи. Аз лично, бих се почувствала 100 пъти по-тъпо да седна с момчето и да си споделяме стари креватни завоевания. Предпочитам да ми се каже, когато възникне въпросът.
    Да премълчиш нещо, когато не те питат за него, не е като да излъжеш, ако те попитат. Всичко си е индивидуално, затова е по-добре да не се тръгва с рогите и хвалбите напред.
    Аз казвам всичко, ако и когато ме попитат.
    Е да де, нещо такова имах предвид. В сми - не казвам да седнат и "Дай сега да си броим гаджетата и да видим кой какво и как точно е правил с тях". Това е глупаво. Просто като се отвори темата, както казваш, имам на идея, че е хубаво да си се каже всичко и да няма скрито-покрито.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Продължавай да споделяш новите случки!

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Все пак пробвай , нищо не губиш .

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Абе, четете, бе. Мацката отдавна е пробвала, а вече и са заедно, най-вероятно.
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Здравейте, пак съм аз... В последно време не писах, поради няколко причини, например, че нали боледувах, и тогава нямаше никакви срещи, само си писахме в скайп, а сега дойде ваканцията, и всеки ден съм навън - ту с една, ту с друга компания /другата е ясна /... И, така де, по същество - извинявам се, че така я натрапвам тая тема /усещам се вече, ама хем така, хем ми се струва нечестно да оставя недовършено всичко, и хората, които сте ми помагали - неуведомени/. Предполагам, ако четете това, и ако сте чели предните случки, ще знаете горе-долу как са се развили нещата... Сега темата вече наистина е по-така.. подходяща за раздел 'Любов', 'айде така да го кажа. Досега си четох предишните постчета и направо... хаха, как бяха нещата, къде стигнаха... Не че е минало толкова много време, просто моите притеснения са си епични, к'вото и да си говорим. ;д Значи. От петък насам /ваканцията/ излизам всеки ден ту с моите приятелки, ту с Борко. Случи се така даже вчера, че излязохме всички, приятелките ми настояваха да се запознаят с него. ;дд Изобщо тая ваканция супер минава, дните, излизанията, са си екстра. С Борко станахме такива приятели /нали това е най-важното/, започнахме да си споделяме неща, които доста ни сближиха... Какво ви размотавам ся - ИМАШЕ ЦЕЛУВКА. Не ме е питал дали искам да ходим, ама то се подразбира. Пита ме той, ама по друг начин. /Следващ пост /
    П.С.: Лолита се завръща с нейните летописи. Нека четенето започне.

"Съдбовната" среща беше в понеделник. /Предишните дни бях малко заета, но няма да ви занимавам с това, доста е външно/ ;д Чакахме се на фонтаните, той беше пръв, аз леко така закъснях, 'щото в последния момент реших, че ще слагам и очна линия, очната линия не отиде там, където трябваше и нека ви спестя останалото. Отидох, прегърнахме се и се разходихме насам-натам, после отидохме към Морската, той ми взе сладолед, като аз му давах от моя. Питах го дали не е гнуслив преди това, естествено. Сладолед, за тези, които се чудят, защото беше адски горещо навън, пък и аз откога бях заритала. ;д Седнахме на едни пейки някъде до Делфинариума, на завет. Ии там от приказка на приказка, той ме пита какво мисля за него, как го възприемам... И аз му казах, че е много готин, с еди-какъв си характер, много ми допадал. После го питах той какво мисли за мен. Каза, че съм най-невероятното момиче, което е срещал - точен цитат, btw.. И аз - както ме знаете - шаш и паника, в добрия смисъл. После добави, а също и най-хубавото, при което аз като пълен дебил се разхилих, и викам, е, чак така сега, или нещо подобно, и МАЙКО, в смисъл.. Няк'во супер сладко ми докосна лицето с една ръка, извърна ме някак си към себе си, и аз като го погледнахххх, с тея хубавите му очи, и тая усмивка, дето си беше лепнал на прекрасното лице, направо като на кино, честно. И даже не усетих кога си е допрял устните до моите. First kiss. След това си мислех, че ще бъде супер awkward, ама май не беше - аз само се усмихнах /леле, сигурно съм изглеждала като някоя току-що нахранена котка, пльоснала се върху напечена от слънцето керемида /, и той така хубаво ме прегърна, както беше топло навънка, в мене беше триста пъти по-топло сигурно, толкова приятно ми стана от всичко... И че така де, докато ме прегръщаше, ме пита дали искам да бъда с него, защото това било нещото, което той искал с най-голяма сигурност... и аз няк'во ''Ами да, да''. Пфу, как ми се сви стомахът пак, като се сетя за тая история. Нямам търпение утре пак да го видя, просто... Абе сложно е за обяснение това, което чувствам. Няма да казвам 'любов', 'щото не ми е от най-любимите думички, обаче тоя човек ми дава някаква сигурност, и навярно адски голяма грижа. Ех, ех. Приятелките ми много го харесват също. Той се държи супер готино с всички като цяло. Душата на компанията е, така като гледам. Ще си паснем. ;д В момента съм на някаква друга планета от кеф, ама ако трябва да описвам всичката емоция у мен, нова тема ше трябва да направя.. 24/7 един човек ми е в мислите. Благодарности на все още търпящите ме хора от форума. Тая тема може и да я махнат вече, 'щото не задавам никакви въпроси, и не виждам на кого ще да е полезна. Който може, да си вади поуки от всичко изписано, хаха. Аз ще се радвам да ви уведомявам за развоя на събитията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си