- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А сега де.
Пича е трябвало само да те целуне докато сте били прегърнати на спирката. Напълно си била готова, особено като ти е въртял кичура, трябвало е просто!
Ох, сори за спама, ама адски много ме кефиш, сериозно хд Смях се с глас докато ти четох всичките разказчета, евала хд п.с. Явно Борко ще се окаже сносно и добро момче :Д
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Хаха, благодаря, дано. Ospi, и аз това си го мислех, през цялото време. "Ами сега ако вземе да ме целуне?''Беше доста подходящ моментът, ама май е твърде рано, знам ли...
Някак си като почна с общината и пейките, първата ми мисъл беше Варна, не знам защо, цъкам, гледам Варнааа... Нищо, че на профила ми пише Русе, живея тук от година и половина, отраснала съм във Варна..
На следващата среща ще има целувка, ще видиш... Ако е топличко, идете на фара по залез слънце, много е красиво!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Oх, наистина страхотна идея, там е много красиво... Чак ми стана някак си топличко, като си го представих, хаха.
Момиче ужасно много ме радваш ... и начина на разказване и всичкоИначе момчето дано излезе свястно
![]()
И мен много ме радваш!Продължавай да пишеш, моля те! :Д![]()
Ти си роден разказвач чак ми е кеф да чета написано ,а и развръската се очертава добре. Еи чак и мен ме докосна любовта ,късмет с пича.
Ееееее, да не си народите малки дечица, еййй!(В кръга на шегата, разбира се :д)
Много готина и позитивна тема.
Очаквам още случки! :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Tsukuda_Hiroshi, много си прав, изобщо не се бях замисляла по този начин за нещата, между другото. Супер вярно, да. Т'ва за целувката - сигурно в такъв момент няма да достигна до подобни размисли, а по-скоро бих се отдръпнала от 'шаш и паника'.Пък и на мен твърде рано ми се види. Ех, ако не сте вие тука да ми давате любовни акъли!...
![]()
P.S.: Апф, чак така... Аз първо личност да стана, пък после.О, и благодаря ви хора, радвам се, че ви е... интересно? ;д Ще пиша, когато има развой на събитията, защото сега са по-скоро в застой работите. Защо ли? Ами след тая събота цъфнах болна. Струваше си, пф. ;д А сега, за жалост, се налага да ходя да си слагам капки, колкото и да ми се ще да отлагам... Отивам... След... Баш сИга!
Харесваш ли го това момче или не ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Ами щом го харесваш, действаш. Защото и той те харесва. Остави го той да завърти разговора не се притеснявай, аз съм сигурен, че ще е успеел да предразположи и да те накара да се отпуснеш.![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Продължавай да споделяш новите случки!![]()
Абе, четете, бе. Мацката отдавна е пробвала, а вече и са заедно, най-вероятно.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Здравейте, пак съм аз...В последно време не писах, поради няколко причини, например, че нали боледувах, и тогава нямаше никакви срещи, само си писахме в скайп, а сега дойде ваканцията, и всеки ден съм навън - ту с една, ту с друга компания /другата е ясна
/... И, така де, по същество - извинявам се, че така я натрапвам тая тема /усещам се вече, ама хем така, хем ми се струва нечестно да оставя недовършено всичко, и хората, които сте ми помагали - неуведомени/. Предполагам, ако четете това, и ако сте чели предните случки, ще знаете горе-долу как са се развили нещата... Сега темата вече наистина е по-така.. подходяща за раздел 'Любов', 'айде така да го кажа.
Досега си четох предишните постчета и направо... хаха, как бяха нещата, къде стигнаха... Не че е минало толкова много време, просто моите притеснения са си епични, к'вото и да си говорим. ;д Значи. От петък насам /ваканцията/ излизам всеки ден ту с моите приятелки, ту с Борко. Случи се така даже вчера, че излязохме всички, приятелките ми настояваха да се запознаят с него. ;дд Изобщо тая ваканция супер минава, дните, излизанията, са си екстра. С Борко станахме такива приятели /нали това е най-важното/, започнахме да си споделяме неща, които доста ни сближиха... Какво ви размотавам ся - ИМАШЕ ЦЕЛУВКА. Не ме е питал дали искам да ходим, ама то се подразбира. Пита ме той, ама по друг начин. /Следващ пост
/
П.С.: Лолита се завръща с нейните летописи. Нека четенето започне.
"Съдбовната" среща беше в понеделник. /Предишните дни бях малко заета, но няма да ви занимавам с това, доста е външно/ ;д Чакахме се на фонтаните, той беше пръв, аз леко така закъснях, 'щото в последния момент реших, че ще слагам и очна линия, очната линия не отиде там, където трябваше и нека ви спестя останалото. Отидох, прегърнахме се и се разходихме насам-натам, после отидохме към Морската, той ми взе сладолед, като аз му давах от моя. Питах го дали не е гнуслив преди това, естествено.Сладолед, за тези, които се чудят, защото беше адски горещо навън, пък и аз откога бях заритала. ;д Седнахме на едни пейки някъде до Делфинариума, на завет. Ии там от приказка на приказка, той ме пита какво мисля за него, как го възприемам... И аз му казах, че е много готин, с еди-какъв си характер, много ми допадал. После го питах той какво мисли за мен. Каза, че съм най-невероятното момиче, което е срещал - точен цитат, btw.. И аз - както ме знаете - шаш и паника, в добрия смисъл.
После добави, а също и най-хубавото, при което аз като пълен дебил се разхилих, и викам, е, чак така сега, или нещо подобно, и МАЙКО, в смисъл.. Няк'во супер сладко ми докосна лицето с една ръка, извърна ме някак си към себе си, и аз като го погледнахххх, с тея хубавите му очи, и тая усмивка, дето си беше лепнал на прекрасното лице, направо като на кино, честно.
И даже не усетих кога си е допрял устните до моите. First kiss. След това си мислех, че ще бъде супер awkward, ама май не беше - аз само се усмихнах /леле, сигурно съм изглеждала като някоя току-що нахранена котка, пльоснала се върху напечена от слънцето керемида
/, и той така хубаво ме прегърна, както беше топло навънка, в мене беше триста пъти по-топло сигурно, толкова приятно ми стана от всичко... И че така де, докато ме прегръщаше, ме пита дали искам да бъда с него, защото това било нещото, което той искал с най-голяма сигурност... и аз няк'во ''Ами да, да''.
Пфу, как ми се сви стомахът пак, като се сетя за тая история. Нямам търпение утре пак да го видя, просто... Абе сложно е за обяснение това, което чувствам. Няма да казвам 'любов', 'щото не ми е от най-любимите думички, обаче тоя човек ми дава някаква сигурност, и навярно адски голяма грижа. Ех, ех. Приятелките ми много го харесват също. Той се държи супер готино с всички като цяло. Душата на компанията е, така като гледам.
Ще си паснем. ;д В момента съм на някаква друга планета от кеф, ама ако трябва да описвам всичката емоция у мен, нова тема ше трябва да направя.. 24/7 един човек ми е в мислите. Благодарности на все още търпящите ме хора от форума. Тая тема може и да я махнат вече, 'щото не задавам никакви въпроси, и не виждам на кого ще да е полезна. Който може, да си вади поуки от всичко изписано, хаха. Аз ще се радвам да ви уведомявам за развоя на събитията.
![]()