Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
Вдъхновяваш се да се караш на хората които не пишат по темата
Форума не е мой нито сЪм ти баща, че да ти се карам. Просто изказвам мнението си.

По темата:
Ако си толкова срамежлива в реалния живот, то може би трябва да пренесеш част от виртуалното си АЗ навЪн. Недей да казваш Еnter след всяко изречение. Имам предвид да се изразяваш така, както тук. Щом успя да завладееш болшинството от прочелите темата именно с това, значи и на живо изглежда готино. В твой + е, защото вече се срещат все по-малко момичета ( и момчета сЪщо), които говорят правилно и знаят какво имат да кажат. Останалите просто хЪкат и мЪкат след всяка дума и представа си нямат каква е целта на казаното от тях...
Друго, което би могло да ти помогне - представи си, че той не е непознат. Реално той Е непознат, но ако си представиш, че говориш с някой, когото познаваш от години, може би това ще притЪпи малко стеснението и притеснението ти.
Ако пЪк и в сЪбота си изчервена и дланите ти се потят - нормално е Харесваш го, гледаш да не се изложиш или да се представиш в лоша светлина. Всеки е имал такива моменти и ако Борко е толкова свестен и зрял, колкото го описваш, не виждам причина да не те разбере или да те разбере погрешно.
Успех в сЪботата