Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
прочетох последния пост - супер ама тая тема с бившите гаджета не е много удачна ... особено като единия е нямал такива.. поне аз съм много ревнив човек и предпочитам да не знам кой ми е целувал човека
Не.. Нека, след като и двамата започват на чисто, да си имат доверие, да си казват всичко. Някак си тЪп е момента:
-Ти защо не си ми казвал за Петя (примерно)?
-Ами не е станало дума...

На мнение сЪм, че тия неща с бивши и с разни случки се казват в началото на 1 врЪзка. Когато трЪгваш с някого, искаш да знаеш всичко за него - лошо, хубаво... Ако след време се окаже, че този човек е премЪлчал нещо, излиза, че те е лЪгал през цялото време, едва ли не.

Лолитке, на мен специално ми се струва, че е мааалко рано било за пЪрвата целувка и Борко много добре го е осЪзнал това. Имам предвид - ако трЪгне да ти налита с целувки и пускане на рЪце още на пЪрвия пЪт, тогава няма ли да се почувстваш лека в очите му? Все 1 "Тя ми е в кЪрпа вЪрзана, мога да правя каквото си искам"... Ако и той е помислил нещо такова, значи и той като теб е обмислял нещата доста, което според мен означава, че наистина си важна за него.
Срещата ви наистина е минала мн готино! Радвам се за вас! Пиши пак!!!