Първоначално написано от
Dolores 'Lolita' Haze.
О, благодаря ви, хора, принципно се старая да не допускам правописни грешки, което, за огромно съжаление рядко срещам у други връстници... По темата мога да кажа, че съм очарована от поведението му. На такъв безнадежден романтик като мен определено му трябваше нещо подобно, което да ми гали с перце идеята за отношенията между 'мъжа' и 'жената'. ;д Ама аз съм сериозна. Държи се просто прекрасно. Увереността му все още ме кара да настръхвам в дадени моменти, просто като се замисля, че знае какво иска и просто го прави, и че знае, как да открадне вниманието на едно момиче, е просто... вдъхновяващо. Допада ми изключително много. Но не мислете, че съм се размечтала, не бих си го позволила. Трудно се доверявам, и ще ми трябва време, ако той поиска да станем нещо повече от приятели. Защото просто си личи, че натам отиват нещата - пише ми първи, търси ме през междучасията, подари ми днес твърде хубав букет... Което не подкрепям особено, след като съм няк'во лапе, все още търся своята женска същност, така да се каже. Има време, докато заслужа да празнувам този ден. Та както и да е, днеска много се отплесвам, не знам защо, та. Забравих си мисълта, whatever. Туй то. ;д Извинявам се, ако ви втръсвам с тея сладникави разказчета от моето битие, ама т'ва ми е стилът на писане, винаги. ;д И благодарим на всички, чийто поглед в момента е вперен в тези редове. ;дд