Без увъртания, същината на темата : Утре ще излизаме. Часът на срещата е 14:00. Ще се стягам от 9 до 13:30. Ще направя така, че да имам най-близко до божествен вид, с което ще компенсирам идиотската си натура, склонна към излагации и socially awkward ситуации. (ако няма рима, удари ма) Ще се срещнем, ще ме прегърне, ще умра вътрешно, ще се разхождаме, ще си говорим, ще отидем до плажа, надявам се, после ще намерим къде да ходим, накрая по едно 'Аривидьерчи' и пийс аут. ИЛИ. Ще се наглася не-твърде-божествено и ще се старая да не се препъвам, изцапвам и т.н. Ще се видим, ще се държа естествено ('щото аз и да искам, по друг начин не мо'им се държим), ще прекараме супер, накрая по една прегръдка (ба, аз ако не му лепна една здрава целувка на тоя 'убавец... хаха, не. Не го приехте насериозно, нали? А, добре. Фю.) и туй то. Връщам се вкъщи, болна от любовна треска и лежа на смъртен одър до към 23 часа. След което обектът автоматично се самоповдига и се отправя тромаво с притворени очи и размазан макиаж към модерната си бричка, наречена компютър, за да пише отчет в Teenproblem.com. Найс, а?