.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Exclamation Какво му става?

Не можах да измисля друго заглавие :ДДД
    Ето как седят нещата...С едно момче от даскалото, но от друг клас си пишем от доста време, но напоследък си промени рязко отношението към мен, смисъл че започна да ми пише той по-често, а не като преди все аз да му нахалствам, защото си го харесвам мъничко и той го знае, но когато се изясниха чувствата ми останахме "just friend" И сега съм много объркана, заради поведението му и като ме види в училището се държи като дърво. КАКВО ДА ПРАВЯ???

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Дръж се приятелски.

Ама вие май наистина не знаете значението на думата "приятели". След като сте решили да сте такива, нормално да те търси и да ти пише и да се интересува от теб. Стига сте търсили под мухата слон.

Но минаха 2 месеца след като разбра за чувствата ми и през тези месеци се държеше напълно безлично...и изведнъж започва да се държи съвсем различно????

Защо просто не поговориш с него? .. ние няма как да знаем

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Може би е вече въпрос на взаимна симпатия, стискам палци и не се стресирай излишно. Ако ще стане, ще стане, намери си по-важни приоритети. : )))

Ако има нещо повече към теб освен приятелски намерения, сам ще ти покаже и ще направи първата крачка. През това време просто се дръж нормално и приятелски настроено, както ти казаха и преди мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си