.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: 1 месец..

Smile 1 месец..

Здравейте!Скоро с приятеля ми ще направим един месец и се чудех дали да му купя нещо?Той си пада романтик и сигурно ще ми подари нещо аз какво да направя?Ако имате предложения ги споделете )) Благодаря предварително

Мега фен Аватара на xoxi
    Наистина ли? За 1 месец? Каквото и да било подарено по случай първия месец ми се струва просто... awkward. Изпийте по една бира или си вземете бутилка вино и готово. Той ако е решил все пак да ти вземе нещо, това не те задължава и ти да правиш същото. Едно цвете от негова страна би било най-подходящо.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Купи му нещо малко или му измъдри някаква изненада, направена лично от теб. Но гледай да не прекаляваш, че е прекалено рано за големи и пищни подаръци и изненади. Преувеличено би било всичко.

Да така е наистина е рано,но просто виждам,че той наистина иска да ме направи щастлива . И ме съмнява да не ми подари нищо и не искам да се чувствам неудобро когато се видим и аз съм с празни ръце :д Иначе направо бих предпочела да не ми подарява нищо,че мене много ме хваща срам като приемам подаръци :дд хихи

За един месец.. не виждам какво да му подаряваш. Както казаха преди мен, купете си една бутилка вино и си пийнете... да ви е романтично.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Вземи му една кутия от тия малките бонбони милка във формата на сърце, хем е жест, хем ще ви е сладко и романтично, и струва 1.50.

Купи му картичка и му напиши нещо

Гривна
    When you dream anything can happen.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Купи му картичка и му напиши нещо
    Мда, и аз точно това мислех да пиша.
    Вие стигнете до една година, тогава си правете грандиозни подаръци
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на tori
    Вино, бонбони, сготви му нещо. 1 месец е твърде малко за нещо повече.

На мен тва с бонбоните ми се струва най-добре. Ако нещеш Milka, може и Lindor, ама са малко по-скъпички. Ако можеш да рисуваш, една хубава рисунка, свързана с нещо което той харесва, също би била добра идея. Ако той нищо не ти подари, недей и и ти, така ще си запазиш идеята за по-късно, например... втория месец xD ( хаха тва последното беше на бъзик, да не вземете да ме нападнете сега !!! )

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Хахахаха, ако аз купувах на моя приятел подарък за всеки един месец от нашата връзка, щях да фалирам финансово...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си