Не ,не ,не аз не съм се отчаял в никакъв случай,аз не се намирам за грозен ,има момичета ,които искат да бъдат с мен.Имам самочувствие и то не малко,защото се харесвам и ме харесват,просто момичето е наистина доста красиво и е имало съвсем други очаквания от мен и от външният ми вид.Аз не й се сърдя ,разни хора ,разни идеали ,но просто не съм казал на приятелите си и на никой де ,защото е глупаво случката ,не съм някакъв забил да стоя вкъщи и да нямам живот,студент съм имам доста хубава работа ,имам бъдеще просто странното е ,че преди 5-6 месеца приключих 2 годишна връзка и нямах намерение да си търся връзка или приятелка ,защото имам страшно много работа,проектант съм и постоянно съм зает нямам време,а момичетата искат време и внимание.Просто се опознах с това момиче,по този интернет и нещата ми се обърнаха,всичко ми се обърна,аз съм напълно нормално момче ,никога не съм се приемал за грозен и честно казано не съм получавал такива явни откази и може би заради това не очаквах така да се получи.Но животът продължава,просто исках да кажа на някого ,а преди години като бях тиин влизах тук и реших сега да си споделя някъде това ,което ми тежи.Кофти ми е ,че подведох момичето и сега тя се чувства ужасно и не я мисля за повърхностна и не е ,според мен.