.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Не знам какво да правя..

Така да започна на 16 години съм 10 клас. Има 1 момиче в класа с което се познаваме от 3 години, имам по-специални отношения към нея отколкото към останалите момичета в класа и мисля, че се забелязва. Почнах да и пиша по-точно тя ми писа няколко пъти, смс и във фейсбоок. До тук добре, но има дни в които дори не ме поздравява, а друг път съвсем различно се държи и ме поздравява, говорим си и почити през цялото време е усмихната. Можете ли да ми кажете дали си струва да правя някакви опити или да спирам докато е време. Да спомена има си гадже, но за 3 месеца къса с него 3 пъти, и като излизаме някъде в петък/събота дори не съм ги виждал да се целуват или прегръщат. Благодаря предварително.

Пробвай се, нищо не губиш. А и явно с гаджето ѝ работата не върви.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Сега ще има куп коментари от типа "Не се меси в чуждите връзки"
    Според мен това за абсолютни глупости, в други теми съм обеснявала защо, но според мен реално има шанс тя да те възприема само като приятел, т.е. да си стабилно във friendzone.
    Ама, както казаха преди мен - пробвай се, нищо не губиш!

Не мисля, че съм във фриендзоне, и ще се опитам няма какво да загубя.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Опитай.
    Не се знае какво може да се получи. Пък и поне знаеш, че си опитал и няма да се чудиш как би било, ако беше постъпил еди-как си.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Да, опитай.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Опитай. Само да не ядеш боя

По - горе викаш , че понякога те поздравявала , а понякога не ? Еми може би чака теб да отидеш и да я поздравиш!Опитай пък каквото стане , нищо не губиш !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Покажи й интерес, пък вече дали иска да остане с приятеля си или не, тя ще си прецени.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мерси за отговорите и помощта със сигурност ще опитам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си