.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Трептене

Hybrid View

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.

Exclamation Трептене

Доброе утро. Значи, монитора ми започна да трепти преди някъде месец, но, веднъж-два пъти на седмица и то само за секунда две, и спира. Преди 10 минути обаче, започна да трепти по-силно и то за минута някъде, може и повече. Към разклонителя има още няколко работи включени, колоните са до монитора (но те винаги са си били там, още преди да започне да трепти) и ги отдалечих; в момента са на 10-/+ сантиметра. Зад монитора няма никакви инсталации и кабели, има прозорци.
    Не знам какво още да добавя.. има микрофон до монитора, ни е пластмаса, но, вероятно има и някакъв малък магнит вътре, и него преместих. Пепелник/цигари не вярвам да правят проблеми.. видео картата ми е Ati 200 series или нещо такова.. вградена е.
    Ако има нещо друго, което съм пропуснал - питайте. Благодаря.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Супер фен Аватара на JDeel
    Виж кабела дали е добре свързан. И ако е - значи или видеокартата или монитора сдава багажа

Размагнетизирай го. Трябва да има такава опция в менюто на монитора (ако монитора ти е с кинескоп. ако е от тънките значи не е тва проблема.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си