- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ботев е идиот
Иначе по темата. Изглежда голяма част от хората не биха схванали идеята на филма..
Лично аз я разбирам така:
Ботев е идиот в контекста на нашето време в смисъл такъв, че масата от българския народ е една спяща пасмина от псевдо-патриоти, които ако някой се опита да предприеме някакви по-радикални действия в отношение на това "на какъв хал е България" то никой няма да го подкрепи или дори да го приеме на сериозно а по-скоро би го сметнал за идиот.
МРЪСНО ЛАЙНО НЕБЛАГОДАРНО АКО НЕ БЕшЕ БОТЕВ ТОЯ СЕГА НЯМАшЕ ДА Е РОДЕН... МАЛКО БОЙ Е ЯЛ....БОКЛУчЕТА!!!
Not sure if trolls or retards :/
Don't hate the hacker,
hate the code!
няма значение на какъв хал сме сега
този човек е дал живота си,не само е умрял дал е живота си дано ме разбра
всяка една държава за да върви напред трябва да има ценности
така хората стават единни
а като си плюем по този начин било и не с такава цел героите постигаме точно обратното
относно до псевдо патриотите те са идиоти защото някой им е показал нещо и те го следват
не са виновни това виждат това правят
Последно редактирано от haritov : 03-05-2013 на 08:15
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Шипка,Стара Загора,Шейново,Одрин,Тутра ан,Дойран,Чаталджа,Люле Бургас,Червената стена,Добруджа,Алами дере,сръбско българската война,Поручик Мазгалов при Добро поле който сам с още 12 човека спира две френски девизии,Военновъздушните ни войски,Дръзки и още много
всичко това е имена на светини в новата ни история
това са битки невъзможни за печелене,това е България тя била над всички тези английски,френски,руски,ру ънски,сръбски и още 15 други войски от цял свят дори и срещу Камерунци сме воювали
ние сме сразили сами великите сили през 1ва световна война заедно с техните съюзници
само при Дойран френските и английските войски губят 60 000 души (без ранените) а ние само 500
ние сме тези които пленяваме бойните знамена
нима един народ който описа ти е способен на всичко това?
мислиш ли че Левски Ботев и още много други са се провалили?
Последно редактирано от haritov : 03-05-2013 на 11:39
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
haritov не си разбрал смисъла на филмчето :/
Никой не оплюва Ботев, дори напротив
Във късометражния филм, е показано, че според днешните идеали Ботев сигурно би бил идиот.
Пита се, кой би дал живота си за държавата, при което едно момче се изправя. Той веднага бива оплют и накаран да седне, като идиот. В следващия момент се показва каква е ценностната система на българина, да се гримира в час, да не внимава, да не уважава другите (онази бележка, която премина през половината клас, но получателя ѝ не можа да я прочете, за разлика от другите)
Изгледай го още веднъж и то не повърхностно.
Don't hate the hacker,
hate the code!
Тебе к'во ? Назначиха те да се грижиш за на 13-14 годишните пубери духовното израстване ли ?
пълна чекия е филмчето
празно бучене срещу изветрялата учбена система, зле изпълнено с кофти средства
Идеята за идиотизма на Ботев е толкова абстракно развита, че прилича на сегашните протести(искаме, ама кво искаме и ние не знаем), та и клипа бучим ама срещу кво никой не знае.