.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Цитирай Първоначално написано от Makenzi97 Виж мнението
    И АЗ! ХАН АСПАРУХ И БРАТЯТА МУ ХРИСТО БОТЕВ И ВАСИЛ ЛЕВСКИ ДАДОХА ЖИВОТА СИ ПРЕДИ 681 ГОДИНИ ЗА ДА СТЕ СВОБОДНИ ВИЕ ДНЕС РОДООТСТЪПНИЦИ! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ СМЪРТ ЗАВАС!

Иначе по темата. Изглежда голяма част от хората не биха схванали идеята на филма..
    Лично аз я разбирам така:
    Ботев е идиот в контекста на нашето време в смисъл такъв, че масата от българския народ е една спяща пасмина от псевдо-патриоти, които ако някой се опита да предприеме някакви по-радикални действия в отношение на това "на какъв хал е България" то никой няма да го подкрепи или дори да го приеме на сериозно а по-скоро би го сметнал за идиот.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    мълча си на теб не трябва да се говори
    просто трябва да намесим патрона
    6то да не се говори на мен??

МРЪСНО ЛАЙНО НЕБЛАГОДАРНО АКО НЕ БЕшЕ БОТЕВ ТОЯ СЕГА НЯМАшЕ ДА Е РОДЕН... МАЛКО БОЙ Е ЯЛ....БОКЛУчЕТА!!!

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Not sure if trolls or retards :/
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от katalinaa0 Виж мнението
    6то да не се говори на мен??
    няма значение на какъв хал сме сега
    този човек е дал живота си,не само е умрял дал е живота си дано ме разбра
    всяка една държава за да върви напред трябва да има ценности
    така хората стават единни
    а като си плюем по този начин било и не с такава цел героите постигаме точно обратното

относно до псевдо патриотите те са идиоти защото някой им е показал нещо и те го следват
    не са виновни това виждат това правят
    Последно редактирано от haritov : 03-05-2013 на 08:15
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    няма значение на какъв хал сме сега
    този човек е дал живота си,не само е умрял дал е живота си дано ме разбра
    всяка една държава за да върви напред трябва да има ценности
    така хората стават единни
    а като си плюем по този начин било и не с такава цел героите постигаме точно обратното
    относно до псевдо патриотите те са идиоти защото някой им е показал нещо и те го следват
    не са виновни това виждат това правят
    ТАКА Е! +1

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Delvecchio Виж мнението
    Тъжната истина е,че националните ни герои се провалят.Да,Априлското въстание показва,че на Балканите има народ желаещ суверенитет,освобождаваме се две години по-късно,но дори и днес не чувстваме отговорността на независимостта ни.Нито Ботев,нито Апостола не успяват да събудят истински Българите.Погледнете стихотворението Българският Бог на Вазов,написано само 20тина години след освобождението.Положениет не се е променило повече от сто години.Начело на държавата ни стоят същите кучета,които са ни продавали на чужди интереси и продължават да го правят.Българският дух умира с последните ни истински царе при Никопол и Видин.Днес няма кой да го съживи.Къде са новите Левски,Ботев,Вазов дори?Ти Бай Ганьо,наред с Алеко уби и тях.Не се гаври с паметта им!

Шипка,Стара Загора,Шейново,Одрин,Тутра ан,Дойран,Чаталджа,Люле Бургас,Червената стена,Добруджа,Алами дере,сръбско българската война,Поручик Мазгалов при Добро поле който сам с още 12 човека спира две френски девизии,Военновъздушните ни войски,Дръзки и още много
    всичко това е имена на светини в новата ни история
    това са битки невъзможни за печелене,това е България тя била над всички тези английски,френски,руски,ру ънски,сръбски и още 15 други войски от цял свят дори и срещу Камерунци сме воювали
    ние сме сразили сами великите сили през 1ва световна война заедно с техните съюзници
    само при Дойран френските и английските войски губят 60 000 души (без ранените) а ние само 500
    ние сме тези които пленяваме бойните знамена
    нима един народ който описа ти е способен на всичко това?
    мислиш ли че Левски Ботев и още много други са се провалили?
    Последно редактирано от haritov : 03-05-2013 на 11:39
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на MrCreeper
    haritov не си разбрал смисъла на филмчето :/
    Никой не оплюва Ботев, дори напротив

Във късометражния филм, е показано, че според днешните идеали Ботев сигурно би бил идиот.
    Пита се, кой би дал живота си за държавата, при което едно момче се изправя. Той веднага бива оплют и накаран да седне, като идиот. В следващия момент се показва каква е ценностната система на българина, да се гримира в час, да не внимава, да не уважава другите (онази бележка, която премина през половината клас, но получателя ѝ не можа да я прочете, за разлика от другите)

Изгледай го още веднъж и то не повърхностно.
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от MrCreeper Виж мнението
    haritov не си разбрал смисъла на филмчето :/
    Никой не оплюва Ботев, дори напротив

Във късометражния филм, е показано, че според днешните идеали Ботев сигурно би бил идиот.
    Пита се, кой би дал живота си за държавата, при което едно момче се изправя. Той веднага бива оплют и накаран да седне, като идиот. В следващия момент се показва каква е ценностната система на българина, да се гримира в час, да не внимава, да не уважава другите (онази бележка, която премина през половината клас, но получателя ѝ не можа да я прочете, за разлика от другите)

Изгледай го още веднъж и то не повърхностно.
    изгледах го но нали се сещаш че 90% няма да го изгледат и ще запомнят само заглавието и те ще са 13 14г пубери дето ще запомнят само по този начин Ботев

Мега фен
    Тебе к'во ? Назначиха те да се грижиш за на 13-14 годишните пубери духовното израстване ли ?

Мега фен
    пълна чекия е филмчето
    празно бучене срещу изветрялата учбена система, зле изпълнено с кофти средства
    Идеята за идиотизма на Ботев е толкова абстракно развита, че прилича на сегашните протести(искаме, ама кво искаме и ние не знаем), та и клипа бучим ама срещу кво никой не знае.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Тебе к'во ? Назначиха те да се грижиш за на 13-14 годишните пубери духовното израстване ли ?
    аз съм военно исторически реконструктор и това е една от целите на които съм се посветил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си