- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя ?
Здравейте, имам проблем с едно момче и не знам какво да правя. Моля вас за съвет. Бях с едно момче, много бързо стана всичко, ходехме една седмица и се разделихме. И то как. Писа и се зарибява с едно момиче от моя клас и и е казал, че не иска вече да е с мен. Не знаел как да ми каже, за да не ме нарани. Вече не ме харесвал и не искал да с мен. Аз разбрах за това разделихме се. След това той почна да ми пише всяка вечер говорим по скайп всичко е ок. И после излиза с това че не иска да ходя с никой, ревнува ме, не иска да се зарибявам с който и да е било. От време на време се дразним малко, но на шега. И днес ми излиза с въпроса, ако искал втори шанс какво ще направя. Аз му казах, че ще се замисля сериозно за това.След горе-долу половин час седим и той ме целуна. И аз го изгледах странно и му викам '' какво беше това'' и той това което искаше. Първо ми вика не искам да съм с теб, после ме целува и ме ревнува. Не знам какво да правя . Какво трябва да означава това ???
Кажи му, че е путьо.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Според мен той самия не знае какво иска..Ту му харесваш, ту не..после отново същото..няма смисъл.
Продължи напред, ще срещнеш човек, който знае какво иска от живота и оценява това, което има![]()
Малък е и не знае какво иска. А ти може да направиш това, което искаш. Не обръщай внимание на това, което той ти говори, ако не искаш да си с него, не бъди. Аз лично не бих се оставила така да ме унижават, сега те искам , утре не.
Една приятелка ни запозна. Той и е казал, че иска сериозно момиче, и че той също бил сериозен.И накрая ми прави такива номера. Възможно ли е всичко да е било заради това, че не се познаваме?
как така се "гаджосвате", без да се познавате ми е много интересно![]()
Беше грешка знам , не се бяхме опознали още. Но за отрицателно време успя да ми влезе под кожата.
Означава да не се занимаваш...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
има нещо вярно.. ;д - Amore Mio