.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Какво да правя ?

Здравейте, имам проблем с едно момче и не знам какво да правя. Моля вас за съвет. Бях с едно момче, много бързо стана всичко, ходехме една седмица и се разделихме. И то как. Писа и се зарибява с едно момиче от моя клас и и е казал, че не иска вече да е с мен. Не знаел как да ми каже, за да не ме нарани. Вече не ме харесвал и не искал да с мен. Аз разбрах за това разделихме се. След това той почна да ми пише всяка вечер говорим по скайп всичко е ок. И после излиза с това че не иска да ходя с никой, ревнува ме, не иска да се зарибявам с който и да е било. От време на време се дразним малко, но на шега. И днес ми излиза с въпроса, ако искал втори шанс какво ще направя. Аз му казах, че ще се замисля сериозно за това.След горе-долу половин час седим и той ме целуна. И аз го изгледах странно и му викам '' какво беше това'' и той това което искаше. Първо ми вика не искам да съм с теб, после ме целува и ме ревнува. Не знам какво да правя . Какво трябва да означава това ???

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Kill him !

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Кажи му, че е путьо.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Според мен той самия не знае какво иска..Ту му харесваш, ту не..после отново същото..няма смисъл.
    Продължи напред, ще срещнеш човек, който знае какво иска от живота и оценява това, което има

Малък е и не знае какво иска. А ти може да направиш това, което искаш. Не обръщай внимание на това, което той ти говори, ако не искаш да си с него, не бъди. Аз лично не бих се оставила така да ме унижават, сега те искам , утре не.

Една приятелка ни запозна. Той и е казал, че иска сериозно момиче, и че той също бил сериозен.И накрая ми прави такива номера. Възможно ли е всичко да е било заради това, че не се познаваме?

как така се "гаджосвате", без да се познавате ми е много интересно

Беше грешка знам , не се бяхме опознали още. Но за отрицателно време успя да ми влезе под кожата.

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Кажи му, че е путьо.
    +1
    When you dream anything can happen.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Означава да не се занимаваш...
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    как така се "гаджосвате", без да се познавате ми е много интересно
    И аз съм тръгвала с момчета, с които не се бяхме опознавали преди това. Даже на мен така ми е по-добре: по-интересно е и има тръпка.

има нещо вярно.. ;д - Amore Mio

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    набий го с лопатата !
    ESL !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си