Здравейте! Съжалявам , ако имам правописни или пунктуационни грешки!
На 21 съм и имам страшно смотан проблем.Като за начало ще ви изградя малка представа за себе си , а след това ще разделим типовете отговори според пола.
Мога да твърдя , че съм привлекателно момче: обличам се добре , спортувам , комуникативен съм , имам чувство за хумор и всички там нещица дето обичат жените.Проблемът ми с нежната половинка идва от там , че когато се заиграем (сиреч има някакво привличане) , след това просто нещата умират.Ще ви дам пример: заигравам се с някое момиче (пишем си смс-чета , звънкаме си , абе има огън) , в следващия етап излизаме , а след това просто нищо не се случва.Аз съм такъв тип човек , че за мен нещата или стават или не , не обичам намеци , разтягане на локуми и такива работи.
Проблемът е , как аджеба след тоя период на излизане става скапаното забиване.Излизал съм в последната година сигурно с над 10 момичета и всичко завършва с провал , просто тя разбира , че съм сериозен и че искам да не сме просто излизащи заедно.
Сега искам да разделиме отговорите така: момчетата отговарят - как забивате момичетата , какво им казвате , как се държите с тях преди това , показвате ли си чувствата , абе всичко което ще е от полза.
Момичетата отговарят на въпроса - как очаквате да се развият събитията след като сте излизали и сте се опознали?
Препоръчително е и за двете групи да давате пример от житейския си опит и да пишат хора , които наистина искат да помогнат , да няма от сорта: ми целуни я пък каквото стане.
До скоро мислех , че имам представа от жени и че ги разбирам до голяма степен , ама се оказва , че не е така , винаги накрая се оплескват нещата.
Благодаря на всички , които ще се впуснат да ми помагат !