.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Флирт?

Hybrid View

Бива ли да си на 16 и да си толкова наивна? Пишел си с други, но те не били толкова важни, най-вероятно и на тях това им разправя. Дори и да отидеш да се срещнете, много сте малки да се нанесете заедно, тоест едната среща нищо няма да промени.

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Бива ли да си на 16 и да си толкова наивна? Пишел си с други, но те не били толкова важни, най-вероятно и на тях това им разправя. Дори и да отидеш да се срещнете, много сте малки да се нанесете заедно, тоест едната среща нищо няма да промени.
    Просто на ваканция в града в който живее ...не знам и аз си помислих че може и на други да казва това което и на мен.Вчера си писахме от 12 вечерта до почти 3 ...усещам как свикнах с него и не знам как да постъпя

Цитирай Първоначално написано от mariq_ms4 Виж мнението
    Просто на ваканция в града в който живее ...не знам и аз си помислих че може и на други да казва това което и на мен.Вчера си писахме от 12 вечерта до почти 3 ...усещам как свикнах с него и не знам как да постъпя
    Нямам намерение да ти казвам какво да правиш, това си е твоя работа. Но все пак се замисли дали си заслужава ,тази така наречена връзка , времето и нервите. Колкото повече си пишете, толкова повече ти свикваш той да е "наоколо" и толкова по-трудно ще ти е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си