.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Talking човек ли е щраус ли е

Мисля постянно за това но не споделям, няма с кой. Не мога да говоря с никой. Толкова много хора около мен а аз като остров се затварям и мога с часове да говоря но всъшност нищо да не казвам. Знам кога се затворих като пълен карък, но това че знам къде е проблема не ми помага да го поправя. То е ясно че самочувствие ми липсва, но не това искам да споделя. Просто за първи път се влюбих и явно по закона на Мърфи всичко което може да се обърка ще СЕ! Честно казано когато един камък(аз) стане човек той се шашфа и не знае от де са тези чувства и защо ми пука.. АБЕ Мамка му кво се случи.
    Паникьосах се и се държах студено, обърках се и не знаех защо му вярвам, спомних си предния който ме превърна в камък и се заподозрях че и той(да го наречем Ками) е насилник."Не съм само аз виновна той ме остави все пак". Това си повтарям всеки път преди да почна да избрявам всяко нещо което "не ми е наред". За мен е важно да съм силна, беше важно, но явно не мога от 5 години се крия от страха и се правя на штраус.
    Баба ми се разболя, една от най дорбните ми приятелки и тя пак от рак, човекът който за кратко време ме накара да се чувствам жива и той се отврати от мен, всяка седмица качвам и свалям по 7/8 кила и почти всяка седмица съм болна. Постоянно пътуваме и толкова много хора ми липсват, дори бях решила да не говоря с никой след поредното местене и да се правя на ударена. YEAh I don't give a fuck... Леле комедия ограбиха ни апартамента преди два дена, какъв месец!
    Хах просто ми се пише той токова ми липсва, всичко се вговняса. Бях забравила и него и толкова много хора но съня ни показва това което се опитваме да крием. Сънувам Ками, сънувам и на сутринта си казвам НЯМА да спиш повече, докато не изгърмя пак след 3/4 дена.
    Често си чета един разказ на Сиромахов "Очила" и май заради тази фраза исписах половин страница:

"Човек не може постоянно да носи огромен товар мъка. Все някой ден мъката ще го смачка."

Няма да се смачкам, ще се науча да съм щастлива и да играя главна роля в тая тагикомедия
    търся само съвет ако някой разбираи и дума от прочетеното.?

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Просто буташ напред. Това е! И не, Сиромахов не е прав - няма да те смачка...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Напротив, ако не го изплачеш, ако не го изкрещиш ,ако не го изхвърлиш ...или ще те смачка , или ще ти тежи безкрайно много, непозволявайки ти да продължиш напред.
    Говори,пиши , рисувай,викай,танцувай ,ако щеш, изкарвай си емоциите по някакъв начин.
    maDamn

Мисля да тръгна на бокс няма да реши проблема но поне да правя нещо

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от vetard Виж мнението
    Мисля да тръгна на бокс няма да реши проблема но поне да правя нещо
    Добра идея. Прави това и не мисли, не обмисляй нещата, които са се случили, не обмисляй миналото, не обмисляй нищо. Не чети тъжни работи, не слушай тъжна музика. В такива периоди е най-важно да се вземеш в ръце и да се грижиш за себе си съвсем съзнателно.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ако много те бият, може да пробваш и друг спорт, но идеята е добра.

Тичай... :] Сама със слушалките в ушетата...
    Нема начин да нема начин!!! ;]

http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
    <--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8

Banned Мега фен
    нищо не разбрах намери начин да си изкараш емоциите и толкоз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си