Абсолютно съм "ЗА" това решение , иначе си права , че може би нещата са индивидуални.Сега съм изпаднал в подобна ситуация и ми е просто изключително трудно да реша какво да правя.Въпросното момиче имаше връзка до преди няколко месеца , сега от няколко седмици се заиграхме уж на шега , после й казах , че не всичко от лигните , които си пишеме и говорим са просто лигни , че не ми е безразлична , тя от своя страна ми обясни , че за момента не иска да има приятел , иска да ме опознае още и не е сигурна какво ще стане занапред.Продължавам да флиртувам с нея , но в последно време ми става много трудно , защото както обясних , аз съм човек , който обича да изразява емоциите си и започва да ни става и на двамата трудно дори да общуваме.Преди постоянно я бъзиках някви работи , сега като са по иначе нещата сякаш не мога да й говоря така и чувствам че съм й скучен.Страх ме е да не изстине малкото помежду ни , но пак казвам , че ми е трудно вече да съм й интересен и забавен.Някак си се сменят нагласите ли ддз ... искам например да й кажа някви работи , обаче в реална ситуация просто не става :/ мн труден момент