.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Hybrid View

Cool

Цитирай Първоначално написано от Rafaello Виж мнението
    Благодаря ви на всички , които до момента отговарят , всички да пишат , да помогнат на момчето да се оправи с мацката
    Сиреч продължавайте

Ke$ha
    Guest
    Според мен трябва да "понахалстваш" малко! Какво имам предвид?Покани я на разходка!Седнете!Опитай се да я целунеш да я прегърнеш!Бъди сигурен в това ,което правиш и не им давай повод да те отбягват.Бъди джентълмен-давай им якето си когато им е студено и ги утешавай когато са тъжни!

Цитирай Първоначално написано от Ke$ha Виж мнението
    Според мен трябва да "понахалстваш" малко! Какво имам предвид?Покани я на разходка!Седнете!Опитай се да я целунеш да я прегърнеш!Бъди сигурен в това ,което правиш и не им давай повод да те отбягват.Бъди джентълмен-давай им якето си когато им е студено и ги утешавай когато са тъжни!
    Ако изключим това с целувката е окей , трябва да съм наистина наясно че тя е готова за да пристъпя към целувка

Голям фен Аватара на N1ksun
    Цитирай Първоначално написано от Ke$ha Виж мнението
    13 годишните нямат право на думата , когато става въпрос за отношения между възрастни .. Съвета ти и без тва беше подобаващ за годините , моля те върви да обмисляш варянти как да се харесаш на момченцето ти .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си