- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за временната раздяла ?
Какво мислите за временната раздяла, поради честите скандали между двама души? Това е време за размисъл и обмисляне на нещата или...?
Има хора, които приемат половинката си за даденост в един момент и тогава, ако бъдат оставени, осъзнават, какво са изгубили. Но когато изгубиш бройката на разделите, или единият или двамата не знаят какво искат, или просто не са един за друг и всичко се е изчерпало.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
че няма смисъл ... 1-2-3 дни - да.. но за мен това е малко период,че да се нарече раздяла.. или си с някой,или не си ... ако той иска да е на спокойствие и да помисли - 2-3 дни са му напълно достатъчни
От краткия си житейски опит мога само да кажа, че стигнало ли се е до временна раздяла, то тя наистина ще последва и истинска раздяла. Останала съм с такова впечатление от околните, пък при мен самата е имало такъв случай. Предпочитам, вместо да се дава почивка да се седне и да се изяснят отношения, като се кажат истините - независимо какви са те и колко би могло да се боли от тях.
И аз преди така мислех, че когато има една раздяла, вече няма смисъл. Ами не е така. Аз съм жив пример. Е не е било за повече от 2 седмици де, но все пак се водеше раздяла.
Малко не по темата, ама не знам с вас как е, ама аз колкото повече неща преживявам, толкова повече разбирам колко грешно съм мислела![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
много ясно... чак ми е смешнои като сметнеш че по принцип съм сериозен човек и съм мислела като голям.. а на тия сега като им гледам мисленето
![]()
Така се почва, с временна раздяла. Помага за момента, но води по-лоши последствия.
За мен лично "Да си дадем малко време" , означава - Пич остави ме да си "начеша" крастата с други и ако намеря някой по - добър от теб , тогава ти отпадаш , ако ли не пак си ти на ход - колкото и грубо да звучи , аз така го разбирам ! А и щом можеш без този човек два , три дни или седмица ... значи можеш завинаги!
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Sucks. Отваря дупка вЪв врЪзката. А не дай си Боже 1 от двамата да спи с някой друг. После се почва:
-Ама ти си ми изневерил/а!
-Не е вярно, нали бяхме разделени!!
-Да бе! И ти през това време не ме обичаше ли? Курва/курвар! Какво означавам аз за тебе??
-Ти си всичко, обичам те!
-За това ли спиш с други??
МАни тая работа...
Няма такова нещо като "временна раздяла". Раздялата е раздяла. Разделяте се с мисълта, че е окончателно. Ако се разделяте с уговорката "временно", тогава не сте разделени. По-добре си кажете "дай да не се виждаме известно време и да помислим".
Другото е драматизиране.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Чешате си езиците на общи теми.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.