- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения vol. 3
баща ми ми ги купи, така че ми стават ценни <3![]()
Последно редактирано от YSMF : 06-06-2013 на 16:54
За какво служат тези тоалетни трици?
Аз нямам с какво да се похваля, спирала на Голдън Роуз и два лака :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Микрокристални седефени частици максимално почистват, освежават, тонизират и изглаждат смесената и мазна кожа.
копи пейст![]()
fizzyg, искам мнение!!!И аз много му се чудих на това.
Пробвах го преди 10мин,но днес не се гримирах,а сложих само слънцезащитния крем и не мога дас кажа дали маха грим добре,но като почистване на кожата го усещам много добре. И чувствам кожата си хидратирана,както и се очакваше.
Скоро ще напиша по-подробно ревю в блога![]()
как е блогът ти?
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
^Ще ти го дам на ЛС,защото на момичетата вероятно им е писнало да виждат линкове към него.![]()
За аргановото масло : не попива толкова бързо като Наши и трябва да внимавам колко слагам, за да не се преомазни (много странно) и няма онзи прекрасен аромат, но косата ми стана също толкова хубава, както преди.
п.с. на едно място май пак съм сложила прекалено много и пак ще се мие ...... Бясна съм! Нали уж е арганово масло чисто стопроцентово, защо не попива веднагически в косата ми?!?!? вече си мисля тез хора да не са ми дали салатен зехтин за 36 лв?
Последно редактирано от JoLLiE92 : 06-07-2013 на 22:34
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз мисля, че бързо ще попива, ако слагате малко.Да не искате да излеете половината шише и ей така магически да попие за секунди?Не знам по колко слагате, но...
YSMF колко струват триците? Мисля да си купя.Имат ли ефект?
![]()
Защото е мазно, няма как да попие в косата и да не остане и следа от мазно. Моето масло е 100% чисто, попива супер бързо в кожата.
Дано не си очаквала да попие в косата наистина, няма как да стане. Правила съм маски и на косата с него, много добре идва, но трябват 2 измивания, че косата ти пак да стане пухкава и както си трябва, поне при мен.
Аргановото масло е великолепно, но няма как да очакваш толкова мазна консистенция да попие в косата и после тя, косата, да изглежда свежа и чиста!
Течно злато го наричат с право, това, че ти не знаеш как да го ползваш не го прави лошо.
Аз лично слагам по много мъничко само в краищата след баня.
Ако ще правя маска в корените процедирам съвсем различно.
Последно редактирано от BlackMeow : 06-08-2013 на 09:17
Das Feuer liebt mich
https://www.google.bg/search?gs_rn=1...D1%3B600%3B600
Да похваля тези лентички. Добри са колкото и Нивея-та, обаче са 6 и струват с 1.50-2 по-малко от четирите на Нивея.