Като за начало, добър вечер и Честита Баба Марта на всички .
Да поясня, на 14 години съм (умолявам ви, продължавайте да четете, въпреки че съм хлапе .. :С Знам, че може би си мислите "OMFG, поредното тъпо хлапе", но умолявам ви, помогнете :С)
Та на 14 години съм, и мисля че не за първи път се "влюбвам" или просто така си мисля ..Има едно момиче в класа с удивително хубави кафяви очи, прекрасна усмивка и удивителен характер, просто момиче - мечта .Проблема е обаче, че аз съм доста срамежлив, просто не намирам думи, с които да Ви обясня как се чувствам всеки път като я видя .Говорим си доста често в училище, излизаме от време на време заедно, но всеки път като се опитам да изразя чувствата си, всеки, абсолютно всеки път забивам, също като компютъра ми (който между другото забива като си пусна браузъра..)
Няма значение, folks, моля Ви, помогнете ми, как да добия вяра в себе си, как да бъда уверен :/ .
Когато говорим и се опитвам да я поканя да излезем или въобще да сме заедно, като приятел и приятелка си мисля " абе как ще излезе с такъв оръфляк като мен, някога поглеждал ли съм се в огледалото, всяко момиче като ме види сигурно единственото, което и идва на ум е да избяга колкото се може по - надалеч .."
--------------------------------------------------------------
Знам, че някои от вас би казали "я лягай, време ти е" или "абе не се виждаш, много си малък да мислиш за любов и за приятелка", но моля Ви, по никакъв начин не можете да ме убедите, че на моята възраст не сте си имали тайна любов, или момиче с което сте излизали...
TL;DR
Лудо влюбен хлапак, който се опитва по всякакъв начин да се добере до любимата.