- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ме сваля, а си има приятелка?!
Не се занимавай. Ако връзката им явно не върви и очевидно е пред разпад е едно, ама да се занимаваш с пикльо, който си има приятелка, а гледа на страни просто ей така... ще страдаш само после.
Отрежи го и толкова.
И не всички мъже са еднакви... всичките ли ги минахте, та знаете?!?!?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Или му обясняваш как се чувстваш в тая ситуация и какво впечатление оставя той у теб, или просто спираш да му обръщаш внимание, без обяснения и така нататък. Но да крие, че е обвързан и въпреки това да тръгне да те сваля - някак, глупаво е.
Последно редактирано от Amore-Mio* : 03-05-2013 на 13:50
Как пък крие, при положение, че всяка снимка във ФБ му била с момичето, то е близко до акъла...
Не обичам такива истории. За мен човек, който действа зад гърба на приятеля/ката си постъпва долно. Такава е моята ценностна система. Често ми се случва да ме свалят обвързани (какъв е тоя моя късмет, не знам) и ужасно се дразня на това. Или си с някой, или не си. За да тръгнеш да се сваляш с друг, значи нещо не ти достига, следователно късаш този, който е с теб. Аз тъй като съм от другата страна, на сваляната от обвързани, гледам да режа и да намеквам отначало дискретно, после директно за връзката със другото момиче. Направо му кажи директно, че не намираш това за нормално - да ходи с нея, а да те сваля. Че той дори утре да тръгне с теб, откъде си сигурна, че няма да сваля друга?
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!