.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    mina34
    Guest

Unhappy кафяво течение

Здравейте! На 17 години съм. Правила съм секс само 3 пъти, последно преди 4 дни. Преди 2 дни забелязах кафяво течение, което ме притеснява. Изчетох много теми, в някои пише, че при някои жени се получавало така и било нормално, в други, че било признак за някакво заболяване. Дори срещнах теми, в които пишеше, че било признак за бременност. Мислите ли, че има за какво да се притеснявам?
    ПП: в момента съм на антибиотик Doxycyclin STADA, може ли да е от това?

Супер фен
    Ако очакваш да ти дойде, нормално е. Поне при някои момичета е така.

mina34
    Guest
    Благодаря ти за отговора, но чак след около 2 седмици трябва да ми дойде.

Супер фен
    В такъв случай като за начало можеш да поговориш с майка си, или друг близък за проблема, а след това - генеколог.

Повече от фен Аватара на analgin
    След първият път е нормално да не ти дойде на датата , която очакваш или да закъснее/ подрани .
    Причините са кафявото течение може да са всякакви : стрес , емоционална превъзбуда ( примерно , че си започнала да правиш секс си предизвиква емоции у теб) , ако ти е било студено или си настинала, смяна на климат. Кафявото течение може да е преди да ти дойде, но може и да е като вид почистване отвътре заради започването на водене на сексуален живот, стават си някакви промени в тялото като започнеш, факт , поне това ми беше обяснявал гинеколог преди време , ако много се притесняваш най-добре поговори с квалифицирано медицинско лице по темата.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Щом трябва да ти дойде след 2 седмици, значи си някъде около овулация, а при някой жени по време на овулация се появява кафеникаво течение.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Може и да е от хапчетата дето пиеш

С презерватив ли правите секс или?

mina34
    Guest
    Да. Благодаря ви много за отговорите.

samo da ti kaj pii vit.B kompleks s antibiotika,za da ne hvanesh gubichki i da ne se polychavat yslojneniq..
    Inache za techenieto-chesto mi se slychvashe predi okolo den predi cikula..no po-dobre otidi na ginekolog

chefach
    Guest
    ot vreme na vreme moje i da se kupesh ne e sramno

Цитирай Първоначално написано от chefach Виж мнението
    ot vreme na vreme moje i da se kupesh ne e sramno
    A ti po-tupo nemoja li da se izkajesh?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си