- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сериозен проблем!
С приятелката ми сме от 5 месеца заедно.Искаме да направим секс, но не става.Когато тя ме накара да лизна нейната вагина,аз просто повърнах върху нея.Проблемът ми е, че съм много гнуслив.Не троллвам темата а говоря сериозно! на 18 години съм и никога не съм го правил.Просто не мога да го направя, гнус ме е от секса и интимни работи![]()
Като те е гнус от секса и оралната любов, де си тръгнал да ми правиш опити за секс?
ами тя само се сърди
Я прати приятелката ти при мен да я "обработя" , пък ти си седи на чекии , докато ти дойде акъла мр.Гнуслив!![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Чети сега много внимателно...
Вземаш 4 яйца и ги разбиваш с 2 чаши захар.Добавяш 2 ванилии,2 лъжици какао,часа и половина брашно и всичко това го разбъркваш.Натрошаваш 1 шоколад на парченца и го слагаш вътре в сместа заедно с 1 пакетче бадеми.Изсипваш сместа в тава намазана с олио и брашно по дъното и запичаш на 160 градуса за около 20 минути.
Някъде, и аз не знам къде бях чула, че сексът не е за гнусливите..
Е как мое те е гнус от путка бе (освен ако не смърди много)? Тогава просто не я лижи то не е задължително
Гнус те е?
От секса като цяло или само от оралната?
Щот без орална може, смисъл не е някакъв задължителен елемент, без който да не може.
Девствен ли си? Нещо не ми се връзват много нещата.
Горкото момиче.. с какъв индивид си има работа...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Въй бе човек като те е гнус просто не прави секс . Гнус го било да ближе приятелката си LOL , а нея сигурно няма да я е гнус като ти прави свирки . Бахти егоистите сте т някои момчета ( не говоря за теб а попринцип ) . Нас може да не ни е гнус обаче вие госпожиците почвате да ревете как ви било неприятно и гнусно . Докъдe стига света LOL![]()
Гнус те е от гаджето ти и от секса?!?!?!
Не си добре.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да бе, не тролваш?! Не е възможно да повърнеш върху момичето си и тя все още да ти е приятелка! Просто е абсурд, че ти се и връзват![]()
Ако бях на нейно място да съм те оставила.
Вярно е, че не секса е главното нещо в една връзка, но пък е една от основните за една нормална и пълноценна връзка. А човек, който да повърне върху мен и най - някак си да твърди, че го е гнус от секса.
Боже-е-е!
Днес поговорих с нея и ми каза, че може да я караме и без секс.
Даже и да е съгласна според мен се самозалъгва, рано или късно ще разбере, че без секс не може.
Едва връзка без секс не е пълноценна, защото тя ще остава незадоволена и рано или късно ще си го потърси другаде.
Съжалявам, ако е прозвучало прекалено рязко, но...
Брат представи си че тая путка е нещо друго и си затвори очите.
човееееек... повърнал си и върху интимните части и още ти е приятелка ?
карайте си на целувки и на гушкане и ще си стоиш деЦтвен цял живот
Ммм опитай се да го правиш заради нея(приятелката ти)... може пък с времето да ти хареса... Освен това, най-хубавото чувство е да знаеш, че на половинката ти й е хубаво(благодарение на устата ти)![]()
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
МИ КАТО СИ "ГНУСЛИВ" САМО ЩЕ ГЛЕДАШ КАК ДРУГИТЕ СИ ПРАВЯТ КЕФА, А ТИ ЩЕ ДРЕМЕШ КАТО ОРАНГУТАН И НЯМА ДА ИМАШ ДЕЦА Г-Н "МНОГО МЕ Е ГНУС" !! КАКТО НИЕ ВИ ПРАВИМ СВИРКИ И КВОТ ВИ Е КЕФ-ТАКА И ВИЕ ЩЕ ПОРАБОТИТЕ МАЛКО ПО ВЪПРОСА! :@