- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сериозен проблем!
С приятелката ми сме от 5 месеца заедно.Искаме да направим секс, но не става.Когато тя ме накара да лизна нейната вагина,аз просто повърнах върху нея.Проблемът ми е, че съм много гнуслив.Не троллвам темата а говоря сериозно! на 18 години съм и никога не съм го правил.Просто не мога да го направя, гнус ме е от секса и интимни работи![]()
Като те е гнус от секса и оралната любов, де си тръгнал да ми правиш опити за секс?
ами тя само се сърди
Я прати приятелката ти при мен да я "обработя" , пък ти си седи на чекии , докато ти дойде акъла мр.Гнуслив!![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Чети сега много внимателно...
Вземаш 4 яйца и ги разбиваш с 2 чаши захар.Добавяш 2 ванилии,2 лъжици какао,часа и половина брашно и всичко това го разбъркваш.Натрошаваш 1 шоколад на парченца и го слагаш вътре в сместа заедно с 1 пакетче бадеми.Изсипваш сместа в тава намазана с олио и брашно по дъното и запичаш на 160 градуса за около 20 минути.
Някъде, и аз не знам къде бях чула, че сексът не е за гнусливите..
Е как мое те е гнус от путка бе (освен ако не смърди много)? Тогава просто не я лижи то не е задължително
Гнус те е?
От секса като цяло или само от оралната?
Щот без орална може, смисъл не е някакъв задължителен елемент, без който да не може.
Девствен ли си? Нещо не ми се връзват много нещата.
Горкото момиче.. с какъв индивид си има работа...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Въй бе човек като те е гнус просто не прави секс . Гнус го било да ближе приятелката си LOL , а нея сигурно няма да я е гнус като ти прави свирки . Бахти егоистите сте т някои момчета ( не говоря за теб а попринцип ) . Нас може да не ни е гнус обаче вие госпожиците почвате да ревете как ви било неприятно и гнусно . Докъдe стига света LOL![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Гнус те е от гаджето ти и от секса?!?!?!
Не си добре.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да бе, не тролваш?! Не е възможно да повърнеш върху момичето си и тя все още да ти е приятелка! Просто е абсурд, че ти се и връзват![]()
Ако бях на нейно място да съм те оставила.
Вярно е, че не секса е главното нещо в една връзка, но пък е една от основните за една нормална и пълноценна връзка. А човек, който да повърне върху мен и най - някак си да твърди, че го е гнус от секса.
Боже-е-е!
Днес поговорих с нея и ми каза, че може да я караме и без секс.
Даже и да е съгласна според мен се самозалъгва, рано или късно ще разбере, че без секс не може.
Едва връзка без секс не е пълноценна, защото тя ще остава незадоволена и рано или късно ще си го потърси другаде.
Съжалявам, ако е прозвучало прекалено рязко, но...
Брат представи си че тая путка е нещо друго и си затвори очите.
човееееек... повърнал си и върху интимните части и още ти е приятелка ?
карайте си на целувки и на гушкане и ще си стоиш деЦтвен цял живот