.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Супер фен Аватара на MrCreeper

Ботев е идиот

http://saprotiva.org/botev-e-idiot/

Я си кажете мнението, за този късометражен филм
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Мега фен
    Важи.
    Коментарите обаче са плачевни. Не знам имаш ли навика да хвърляш по едно око на на хората мненията в разни новинарски етц. сайтове ,но е доста садващо. И тук е същото ...

То като цяло по Балканите е пълно с някакви жалки псевдо-патриоти и националисти. И да, образованието ни е трагично. Затова и всеки тук се изживява посредством отминалата слава и архаичните ценности на народа ни, вместо да гони свои собствени постижения.По телевизията същото - разни съмнително изглеждащи типове всеки божи ден седят и обясняват каква ми ти била България някога си. И сърбите, гърците и румънците са същите, че дори и по-зле. Все едно има някакво значение...
    Въобще ... светът си върви напред, пък ние твърдо отказваме да се движим с него. Нормалните хора отдавна са започнали да възприемат държавните граници като проста формалност, вместо като фронта 'ние' и 'те'. Хората живеят за себе си, не за народа или (пази Боже) държавата си - и така трябва да бъде. Тук е наобратно. На протестите се пее 'шуми марица' и се развяват национални флагове ?? Втф ? Тия хора не разбирам за собственото си благополучие ли се борят или отиват да демонстрират ограничеността си ? Какво общо имат Ботев, Левски и компания с факта, че икокомически сме една шега ? И защо по дяволите се пеят военни маршове и се скандира 'велика Б-я' на протест.

Лично мен клипът ме дразни, тъй като ми припомня точно защо не желая да се идентифицирам с този народ. Наречи ме черноглед, но не мисля, че това ще се промени някога. Живи и здрави да са хората - всеки има право да се изживява както му е кеф, пък било то и с посредством злоба, омраза, нежелание за самоусъвършенстване и тотално изкривени ценности.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    По-късно ще го гледам..Ама смени си заглавието, доста грозно, особено за днешния ден.

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Извън контекста, заглавието е малоумно, въпроса е да изгледаш филмчето
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Според мен Румъния е доста по - напред Ако ние сме 3, те са 5.
    n00bs

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    И на мен ми е писнало от някви псевдо-патриотчета, дето само чакат национални празници, за да си съберат лайковете във фейса под "патриотичните" статуси ...

Град
    бтв, гледайте Козият рог по БНТ в момента

АМИ КАТО ВИ Е СРАМ , ЧЕ СТЕ БЪЛГАРИ - СЕ МАХАЙТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ , ДЕЙБА И ПРОДАЖНИЦИТЕ! КАТО СИ МРАЗИТЕ ИСТОРИЯТА - СЕ МАХАЙТЕ , НИКОЙ НЕ ВИ СПИРА!!!

Цитирай Първоначално написано от Roberto Di Matteo Виж мнението
    АМИ КАТО ВИ Е СРАМ , ЧЕ СТЕ БЪЛГАРИ - СЕ МАХАЙТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ , ДЕЙБА И ПРОДАЖНИЦИТЕ! КАТО СИ МРАЗИТЕ ИСТОРИЯТА - СЕ МАХАЙТЕ , НИКОЙ НЕ ВИ СПИРА!!!
    НА СЪЩОТО МНЕНИЕ СЪМ!

Повече от фен
    И АЗ! ХАН АСПАРУХ И БРАТЯТА МУ ХРИСТО БОТЕВ И ВАСИЛ ЛЕВСКИ ДАДОХА ЖИВОТА СИ ПРЕДИ 681 ГОДИНИ ЗА ДА СТЕ СВОБОДНИ ВИЕ ДНЕС РОДООТСТЪПНИЦИ! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ СМЪРТ ЗАВАС!

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Makenzi97 Виж мнението
    ПРЕДИ 681 ГОДИНИ

Супер фен Аватара на marble
    Преди 681 години. Мда, почти. ЛОЛ
    Смърт ЗАНАС!

Мега фен Аватара на TrollFaace
    И АЗ! ХАН АСПАРУХ И БРАТЯТА МУ ХРИСТО БОТЕВ И ВАСИЛ ЛЕВСКИ ДАДОХА ЖИВОТА СИ ПРЕДИ 681 ГОДИНИ ЗА ДА СТЕ СВОБОДНИ ВИЕ ДНЕС РОДООТСТЪПНИЦИ! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ СМЪРТ ЗАВАС!

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Бравос за клипчето, има много интересни хрумки. Примерно... Ученикът казва че в контекста на днешния живот Ботев е идиот. След това камерата прави една обиколка из класната стая. И докато ученика описва положителните качества на българина, се виждат разните мърши дето се гримират в час; ученик, който пише вместо друг; друг ученик дето разглежда бележка, която не е предназначена за него... Хаха, каква ирония.

ПП: ЗА ВСИЧКИ РОДООТСТЪПНИЦИ И ПРОДАЖНИЦИ : ОМРЕТЕ!!!
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-03-2013 на 20:46

Супер фен Аватара на starburst

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от starburst Виж мнението

Мега фен
    Тоя малкия лигльо е по-объркан и от герой от скуби-ду.

Град
    Яко филми пак.

Мега фен
    ученикът не може да оцени жертвата на Ботев, а в същото време иска другите да оценят неговата гледна точка.

"Каквото повикало, такова се обадило."
    Последно редактирано от defender : 03-03-2013 на 21:22

Мега фен
    "" „Тази с конците“ е учителката по български език, която е бивша шивачка, партиен член и партиен секретар. Тя е 40-годишна, гори от енергия и се движи в коридорите така напористо, че всеки неволно се отмества. Нямам представа как е получила това място, защото тя няма понятие от българска литература и ми се струва, че заради нея учениците ненавиждат уроците по български език. Тя заучава материала си наизуст и след това като латерна го пее от класна стая в класна стая. Преди месец слушах урока и за Йордан Йовков. Тя застана пред черната дъска и издекламира, че Йордан Йовков е „най-яркият изразител на критическия реализъм“, че в своите разкази и повести обрисувал тежката съдба на отрудените и експлоатирани от буржоазно-капиталистическия строй бедни селяни и че „Бялата лястовица“ е символ на безизходицата и мизерията на черното минало. И така нататък. Като развалена грамофонна плоча другарката повтаряше тия вестникарски клишета, като смяташе, че ги втълпява на учениците. Те мигаха срещу нея, въобще не я слушаха, защото знаеха, че по-късно ще назубрят исканите глупости, които им бяха точно толкова чужди, колкото далечен си оставаше образът на писателя. Урокът по български език не бе онова толкова увлекателно пътуване в чудния свят на родната реч, а урок по скандиране на отчайващи безсмислици.

Казвам на Пеев, че ми е трудно да разговарям с нея.

„То кой ли може да разговаря с… радиоточка!“ — забелязва насмешливо той. ""

deja vu?

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    ПП: ЗА ВСИЧКИ РОДООТСТЪПНИЦИ И ПРОДАЖНИЦИ : ОМРЕТЕ!!!
    ДОБРЕ ЩЕ оМРЕМ

Мега фен Аватара на RagioL
    Трудно ли е?

Клипа е много хубав и подбуждащ... дано повече хора го разберат правилно!
    България е една помийна яма, която ни поглъща всички...
    ДА, БОТЕВ СИ Е ДАЛ ЖИВОТА ЗА БЪЛГАРИЯ, АМА КВО, НА КЪВ ХАЛ СМЕ СЕГА?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от katalinaa0 Виж мнението
    мълча си на теб не трябва да се говори
    просто трябва да намесим патрона
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от katalinaa0 Виж мнението
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си