.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Thumbs up Пуска прекалено много намеци!

Здравейте!От няколко МЕСЕЦА (как ли съм издържала)едно момче постоянно ми пуска намеци!Нещо от рода на:
    - Кой харесваш?
    - Би ли ми духала ако ходим?? (по скайп)
    и някви други такива...
    Отделно всеки божи ден ме опипва, пипа ме на места ,които не трябва да пипа на публични места и кара другите момчета да ме опипват..Ако се чудите дали ходя с него-не ходим!Сега сме само приятели..Обикновено ми прави много комплименти..(много си красива,много си сладка т.н.)Какво да му кажа?Чувствам се прекалено обградена от вниманието му!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Това е проблем, защото не го харесваш?
    Или се хвалиш в момента?
    Не схващам.

А тва за опипването даже не ща да го коментирам.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Това е проблем, защото не го харесваш?
    Или се хвалиш в момента?
    Не схващам.

А тва за опипването даже не ща да го коментирам.
    Всъщност не се хваля!! И да- проблем е защото към него изпитвам само и единствено приятелски чувства!Просто незнам какво да му кажа ,за да спре!!!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Пробвай със... "Спри" ?

Когато нещо не ти е приятно, ти си тази, която трябва да го заяви. Ако чакаш той да се сети или някой да се появи и да те защити, нещо си се заблудила.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Мене най-много ме учуди това как ще кара други момчета да те барат? То че тоя иска да си топне чушлето иска, ама да кара и други момчета? Да не си от онези кифли, които носят къси полички и клинчета и големи деколтета, че да предизвикваш чак такива вълнения от страна на момчетата.. Или просто си прекалено наивна и бездушна да ги напсуваш един път и да не те пипнат повече... Де да знам.. пише че си на 15, а по писането не ми изглеждаш на повече от 13..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Абе и аз нося клинчета ама никой не ми е пускал ръчички до сега
    Според мен момчето не те харесва,грубо но факт . Ако те харесваше наистина въобще нямаше да кара приятелите си да те обарват . Просто те имат за кифла и се ебават с теб . Следващият път им удари по един шамар и ще видим дали ще те опипват .

pogovori s nego i mu kaji, che ne ti e priqtno! moje bi ako ima chuvstva kym teb bilo to priqtelki ili drugi bi te razbral i bi prestanal

Какви чувства да има към нея ? Дори да й е само приятел никое момче с малко достойнство не би правил такива простотии .

moje prosto da pogovori s nego, ne i prechi! moje da pogovori s roditelite si-da kaje na nqkoi blizyk; a pyk ako smqta za po-dobre nqkolko shamara i do tam shte e i tva go pravqt nqkoi mommicheta ;x

На такива като тези освен с бой нищо друго няма да им попречи . И аз бях така 7 клас разни щипания и обарвания ,но когато ударих 1-2 шамара престанаха

edno momiche ot moeto uchilishte beshe syshto taka, no tq beshe sramejliva i za tova se pogrijih az i beshe nujno da udarq nqkolko shamara (i ne samo tova ;x ) i prestana beshe me jal za momicheto

Ами аз се оправих самичка
    Що се отнася до авторката просот трябва да им покаже ,че не им е за играчка .

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    girlwithblueeyes, да бе то и аз нося клинове, щото са удобни, ама има една граница.. абе кво се обяснявам, предполагам си ме разбрала в какъв смисъл го казах...
    Ако момичето се носи като кифла и не смее една дума да им каже на тези момчета, много ясно, че ще я третират така.. Тези момчета са боклуци, трябва малко да ги сложи на място, 2 шамара са добра идея, дето викаш..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Е даде от клин до клин си има разлика но като цяло не знам момчетата кво толкова се заглеждат в тези клинове бе въй
    Иначе съм съгласна ,че ако се носи като кифла няма как да очаква друго отношение от момчетата около нея .

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Според мен момчето не те харесва,грубо но факт . Ако те харесваше наистина въобще нямаше да кара приятелите си да те обарват . Просто те имат за кифла и се ебават с теб . Следващият път им удари по един шамар и ще видим дали ще те опипват .
    Така е. Ебават се с теб, а ти им го позволяваш... И те са зле, ама и ти не правиш нищо по въпроса!

anonymous708973
    Guest
    Пълна хвалба си беше. Иначе досега да си му казала да спре.

И откога "Искаш ли да ми духаш?" е намек...

Banned Мега фен
    да не си от типа '' циците са ми до гърлото и се чудя що ги гледат '' ?! ... детинска работа.. човека си те е харесал за едното .. ама си е простак и го показва открито.. като не искаш казваш ''спри де'' или ''стига ! '' и толкова .. много сложно

Banned Мега фен
    щом я смятат значи тя им е показвала че е така.. и може и да я харесва колкото за да топне чушката

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    girlwithblueeyes, да бе то и аз нося клинове, щото са удобни, ама има една граница.. абе кво се обяснявам, предполагам си ме разбрала в какъв смисъл го казах...
    Ако момичето се носи като кифла и не смее една дума да им каже на тези момчета, много ясно, че ще я третират така.. Тези момчета са боклуци, трябва малко да ги сложи на място, 2 шамара са добра идея, дето викаш..
    ако момичето е кифла няма тоя акъл да им каже и едно изречение ...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Защо даваш да те опива и той, и останалите - като това ти е неприятно?
    И не, не те харесва. Търси някоя да си "топне чушлето".

Супер фен Аватара на tonssy
    Те децата по тоя начин си "пускат ръчички", ама тва макс до 7 клас продължава :Д
    Авторке, от теб зависи- ТИ си тази, която му позволява да се държи с теб по този начин и да прави каквото си поиска. Бъди по-сериозна и не разрешавай да те пипа постоянно + да кара и други момчета да правят същото И в случая не трябва да се чувстваш "обградена" от вниманието му, а по малко по различен начин. Имам предвид, представи си как изглежда момиченце, оставяйки се да бъде опипвано ежедневно от 5-6 момчета ?!
    П.п. На колко си ?

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Според мен трябва да отнесеш вЪпроса до класната ти независимо дали е от твоя клас или не. Ако нищо не стане - директорката. Ако и тогава няма ефект - да дойде баща ти, да го опипа малко както той си знае и готово

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Според мен трябва да отнесеш вЪпроса до класната ти независимо дали е от твоя клас или не. Ако нищо не стане - директорката. Ако и тогава няма ефект - да дойде баща ти, да го опипа малко както той си знае и готово

добър съвет!

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    да не си от типа '' циците са ми до гърлото и се чудя що ги гледат '' ?! ... детинска работа.. човека си те е харесал за едното .. ама си е простак и го показва открито.. като не искаш казваш ''спри де'' или ''стига ! '' и толкова .. много сложно
    понеже днес още някой беше написал да ги укротя малко, и като отидох на даскало..въйй (пак същото).Не издържах!Единствено "дейба простак, дейба" и 3 шамара овладяха положението!И се га се чувствам страхотно!!

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Те децата по тоя начин си "пускат ръчички", ама тва макс до 7 клас продължава :Д
    Авторке, от теб зависи- ТИ си тази, която му позволява да се държи с теб по този начин и да прави каквото си поиска. Бъди по-сериозна и не разрешавай да те пипа постоянно + да кара и други момчета да правят същото И в случая не трябва да се чувстваш "обградена" от вниманието му, а по малко по различен начин. Имам предвид, представи си как изглежда момиченце, оставяйки се да бъде опипвано ежедневно от 5-6 момчета ?!
    П.п. На колко си ?
    На 15 съм!Скоро навършвам 16! Аз не се отавям по принцип казвам стига или ,,еееееееееееееееееее,, ,но нямаше ефект преди днешният неочакван от мен бой!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си