.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Unhappy Ако той разбере...

Нещата май стават все по-трудни и по-трудни...както ви казах с него си пишим по фб обаче той незнае ,че това съм аз.... тъй като поиска снимка намерихме с приятелки няколко не истински ест и така той уж я хареса...питах го какво всъщност изпитва към "нея" какво е това между нас и той каза ,че това е ново начало за нас и сърце имаше ,но аз бях мтам където беше и той и очевидно неговия приятел знаеше защото го гледаше докато пише и нещо му казваше и той се изчери и се засмя и незнам дали си въобразих но ме видя тогава....и аз после си минавам покрай тях ,нали бяхме в едно интернет кафе и един негов приятел ме гледа и му казва - Къде е гаджето ти? и аз незнам защо ,сигорна съм ,че незнае че съм аз иначе да ме беше пратил подяволите ,но него е направил....питам се дали харесва "нея" или мен ...какво означава за него дали е започнал или вече я харесва или го прави защото аз също се закачам с други момчета когато той е там ей така за да видя реакцията му...не мисля че мога да му призная че съм аз онази защото ако всъщност е шега за него онова или дори да я хареса пак може да ме намрази

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Хиляди хора ти казахме да покажеш ТВОЯ снимка, не на някоя друга. И като ще правиш това, което самата ти искаш без да мислиш особено, и да се потапяш все повече в блатото - вземи да ни послушаш. Иначе от тия теми, които пускаш смисъл няма, като изобщо не се вслушваш в съветите.

Я престани да се ебаваш с момчето . Ако искаш да бъдете заедно отиваш и му казваш всичко от -до . Стига с тези игрички и криенки зад чужди лица и имена . Момчето не заслужава въобще да го разиграваш .

Извинявай, че ще те попитам по този начин, но ти малоумна ли си? Една тема вече написа и всички ти казахме, че е по-добре или веднага да прекратиш нещата и да му кажеш, или просто да престанеш да си пишеш с него. Стига си се гаврила с него, хем го харесваш, хем го нараняваш. Отвратително държание

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    А ти всЪщност защо започна да се представяш за друга, когато почнахте да си пишете? И от предишната тема не ми стана ясно точно това...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Много си зле, искаш съвети, получаваш ги и пак си правиш каквото си знаеш... Блъскай си сега главата.

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    А ти всЪщност защо започна да се представяш за друга, когато почнахте да си пишете? И от предишната тема не ми стана ясно точно това...
    Тя му пише от фалшив профил и се представя, че не е от същия град даже...
    Поне да беше се сетила да прати снимка на грозно, пълничко момиче!

П.П: Айде сега, зарежи момчето от фалшивия си профил, защото не искаш връзка от разстояние!
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 03-02-2013 на 08:06

Ама аз разбрах какво прави мацката. Не разбрах ЗАЩО го прави.

Защото искала да разбере, дали ще се увлече по някое случайно срещнато момиче. Един вид го "пробва", прави си експерименти. Бахти и любовта.

п.п. Ако някое момче така ме разиграваше, щях да му бия шута на мига.

^ А аз не. ПЪрво щях да си поиграя с нея, да види хубаво ли е. Чак като й вЪрнех жеста, щях да я сиктирдосам...

Защо не си му пратила своя снимка??! Така като го лъжеш нищо няма да стане, защото той те мисли за друг човек...много глупаво си постъпила..

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Бахти правописа, пунктоацията и т.н. Добре, че по-долу обобщиха историйката, че нямаше да разбера за какво иде реч.

И да, това са пълни глупости. На колко си?
    Schhh! Hear the silence...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Е*аси дългото изречение.

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Е*аси дългото изречение.
    Мислех, че само аз сЪм го забелязал

Турска сапунка хахаха..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми