.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Абе и аз нося клинчета ама никой не ми е пускал ръчички до сега
    Те децата по тоя начин си "пускат ръчички", ама тва макс до 7 клас продължава :Д
    Авторке, от теб зависи- ТИ си тази, която му позволява да се държи с теб по този начин и да прави каквото си поиска. Бъди по-сериозна и не разрешавай да те пипа постоянно + да кара и други момчета да правят същото И в случая не трябва да се чувстваш "обградена" от вниманието му, а по малко по различен начин. Имам предвид, представи си как изглежда момиченце, оставяйки се да бъде опипвано ежедневно от 5-6 момчета ?!
    П.п. На колко си ?

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Те децата по тоя начин си "пускат ръчички", ама тва макс до 7 клас продължава :Д
    Авторке, от теб зависи- ТИ си тази, която му позволява да се държи с теб по този начин и да прави каквото си поиска. Бъди по-сериозна и не разрешавай да те пипа постоянно + да кара и други момчета да правят същото И в случая не трябва да се чувстваш "обградена" от вниманието му, а по малко по различен начин. Имам предвид, представи си как изглежда момиченце, оставяйки се да бъде опипвано ежедневно от 5-6 момчета ?!
    П.п. На колко си ?
    На 15 съм!Скоро навършвам 16! Аз не се отавям по принцип казвам стига или ,,еееееееееееееееееее,, ,но нямаше ефект преди днешният неочакван от мен бой!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си