.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Question асдфгхй

лично аз съм против всякакви диети! според мен са глупави ако си по-пълничка/пълен това не означава, че е от многото ядене и веднага трябва да преминеш към диета. АБСУРТ!!!!!! при повечето хора това си е в гена им и това, че не са 'клечки' не трябва да ги притеснява и не дава право на другите да ги обиждат. аа иначе аз съм на 13 години 41кг. висока съм 158 и всички ми казват, че съм УЖАСНО СЛАБА което си е истина ;д Ям много и донякъде постоянно :Д и каквото ми падне (каквото ми е сладко ;д) ям МНОГО шоколааааааааад <3 какво е вашето мнение за диетите?
    Последно редактирано от waazap : 03-05-2013 на 13:37

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Моето мнение е, че не мога да ги пазя падам си чревоугодник и се наслаждавам на храната. Ако кача някое излишно килце, предпочитам да сваля с движение.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Що не го напишеш и в някоя друга тема.
    Има хора,които не са с такъв ген като твоя, всичко им се лепи, затова си ги спазват и няма нищо лошо. Плюс тва няма как да свалиш мазнини без да имаш режим , колкото и да тренираш. Няма лошо в тях , стига да не са някаки крайни като по 1 солета на ден и тн.
    maDamn

най-добре да започнат с много движение помага!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Град
    Beyond reality
    Ти сещаш ли се,че ако диетата е правилно изградена, а не е на принципа на гладуване дори е по-добре за организма. Не можеш да казваш ,че е лошо при положение,че не ти се налага да спазваш диети, а ти е вродено. Само със спорт не става.
    След диета някои хора се чувстват дори по-добре. А и идеята им на тея хранителни режими е да се спазват достатъчно дълго,без да те карат да гладуваш, да си поддържаш нужните килограми и тн.
    maDamn

Град
    Beyond reality
    добре... просто недей да заклеймяваш нещо като лошо, когато не си достатъчно запозната.
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ебати хвалбите, авторке.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ти сещаш ли се,че ако диетата е правилно изградена, а не е на принципа на гладуване дори е по-добре за организма. Не можеш да казваш ,че е лошо при положение,че не ти се налага да спазваш диети, а ти е вродено. Само със спорт не става.
    След диета някои хора се чувстват дори по-добре. А и идеята им на тея хранителни режими е да се спазват достатъчно дълго,без да те карат да гладуваш, да си поддържаш нужните килограми и тн.
    +

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    да но аз казвам че съм против тези диети: закуска: кафе обяд:солети вечеря: нищо

Град
    Beyond reality
    Уточнявай се , не слагай всичко под един знаменател. Не вярвам някой със здрав разум да е са такъв тип режими.
    maDamn

повярвай ми има хора, които правят такава грешка :Х

Мега фен Аватара на strawberry88
    Всеки си има глава на раменете да разсъждава.Теб какво те засяга някои хора какво правят? |(

Авторката ? Това опит за самохвалство ли беше ? lOL .

не, това беше мнение

Aре стига не е било lol

Мега фен Аватара на strawberry88
    Точно хвалене си беше. И не разбирам какъв ти е проблема?На теб нали не ти се лепи нищо?А и каквото и да е нашето мнение за тия ''диети'' с гладуването какво ще промени това?Винаги ще има хора, които да ги правят...ама не виждам тебе какво те засяга това.

Добре, похвали ни се, супер.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си