Здравейте приятелката ми е 12 клас и търсим обувки за бала и .. Трябва да са на платформа с висок ток ,затворени сребристи без шипове и да са бляскави.. Обиколихме Алабин , Пиротска и всички възможни молове в София ,но не открихме подходящи .. Та въпроса ми е дали можете да ми кажете някой магазин или сайт .. Благодаря ви предварително
Или всичко или нищо .
по-добре не обикаляйте само по моловете, каквото има в мола го има навсякъде само че в мола е доста по-скъпо ее не казвам, че съм против моловете и че не пазарувам от там, но ако харесате нщо от мола може да го потърсите и другаде повярвай ми ще бъде по евтино.. аа имам един въпрос към теб. казваш 'без шипове и да са бляскави' нещо такова и търсите http://www.google.bg/search?hl=bg&q=...ml%3B500%3B334 ?
да нещо такова но затворено и бляскаво с камъни примерно
Или всичко или нищо .
виждала съм тези същите като на снимката, но затворени и това са камъни и наистина блестят.. на живо са много красиви и ги има в повечето магазини потърсете и ще видите че ще ги откриете![]()
Е много ми помогна .. казах ,че сме обиколили всички магазини възможни по центъра и пазарите ;х Други мнения ?
Или всичко или нищо .
искам да ви помогна, но не знам как защото аз съм от Пловдив и тук доста често съм ги виждала.. скоро не съм била в София и не знам как стоят нещата в магазините..
Някой друг с мнение ??
Или всичко или нищо .
Последно редактирано от seek&destroy : 03-05-2013 на 13:45
http://www.megias.bg/bg/elegantni-ob...e-13-0133.html
е такива да са но по-други .. с камъни и да са изцяло сребърни да няма такива оттенъци на друг цвят
Или всичко или нищо .
мерси още мнения?
Или всичко или нищо .
В нашия град ги има такива в Tendenz. Вижте в магазините им в София.
Момиче ^^
Камъни могат и да се залепят. Има много клипчета в Youtube.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Изчакайте още седмица за да почнат да зареждат с пролетни модели. Общо взето около края на март месец всички магазини ще са заредени.