- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- хакери купувам facebook парола
Стоя си 5ти ден у нас и умирам от скука :/
Don't hate the hacker,
hate the code!
Забавни спорове водите.
Единия можел да лети като маха бързо с ръцете, друг имал перка на шапката, но няма нищо невъзможно за хора с толкова празни глави като вас.
Пак ли са ви дали свободно време в лудницата :Д
Чудното е как си се добрал до компютър![]()
Don't hate the hacker,
hate the code!
Уби всякви съмнения в мене щом видях windows-a.
Между другото всеки WIN7, който има powershell е уязвим, така че не знам за какво спорите, тестваното от мен нито кейлогър беше засечен, нито нещо другото в самия процес, да не говориме за другите възможности, които имам вече след като имам достъп до системата.Пък да не говориме, колко уязвими приложения има на пазара.
Таа... ми е интересно като си толкова "можещ" дали имаш powershell на 7-цата?![]()
Това, че използвам w7 като основна ОС не значи нищо
За това ли питаше?!?!
Сигурно дори не си чувал какво е Back Track 5![]()
Don't hate the hacker,
hate the code!
АЗ до са според теб за какво писах? Powershell alphanumeric shellcode injector е атаката, много добре знам какво е bt, ама като те гледам на тебе windows-а ти е основна система, така че не давай становище да не ти разцепя моцуната, ако те видя някъде.
направо не съм виждал през живота си такова просто и елементарно копеле като тебе.
edit: ТОЧНО ЗА ТОВА ГОВОРЯ, УЯЗВИМО Е
Последно редактирано от noconnection : 03-06-2013 на 21:03
Аз не мога да разбера що вместо да пишете като нормални хора само се чудите за какво да се хванете, че да нахраните някого.
И в крайна сметка не става ясно дали някой е навит?Защото и аз имам проблем с един фейк профил.
Туко що доказа, че не знаеш за какво иде реч. Под формата на апликация е... не въвеждаш нищо в CMD и powershell не е CMD... изкукуригалник.
Сега преди да ми дадеш някаква малоумна теза, че ще го засечат антивирусните като вирус понеже е под формата на exe и е executable погледни това https://www.virustotal.com/en/file/6...e2b4/analysis/
Когато решиш, че искаш си дай скайп и ще пробваме само трябва да го отвориш този файл.![]()
Човек, говори малко по свързано :/
Първо говориш за "Powershell alphanumeric shellcode injector" инфо
А след това ми показваш някакви .ехе файлове :Д
Don't hate the hacker,
hate the code!
Не ми сменяй темата бе путка, искаш или не искаш да пробваме?
Говоря ти за exe файлове, защото съм го направил като executable, а ти ми казваш "Знаеш ли кога ще успееш да накараш, някой да въведе нещо в CMD?! "
Тъпо лапе. Като си толкова голям хакер ай хакни моя комп. ще изтегля квото кажеш. Даже нямам и антивирусна. На 15 години си мислиш че много знаеш и устата ти също много знае. Лайньо.
Ох, много сте ми странни >.< Извинявам се ако прозвуча малоумно, но няма ли да е много по-лесно автора просто да си пльокне един clone на началната страница на ФБ , да маскира url-а в менюто на браузъра и да сложи линка във ФБ профила на въпросния досадник ?
Смис. , кой нормален човек ще отвори exe, bat или там каквото коментирате (откровено казано ви изгубих за какво говорите още в края на 1ва страница), пратен през скайп ? ;д
Пък и щом се познават лично може под някакъв предлог да му поиска паролата за рутера като е у тях и дотам xD .
Фейсбук фишер се казва, имам такъв. За жалост hit не поддържа PHP или поне за безплатните акаунти, а другите сайтове следят и трият подобни неща. Фейсбук също има някаква защита, за сайтове които приличат на него :/
Don't hate the hacker,
hate the code!
Е ти с БТ можеш на собствения компютър да си го сложиш, проблем няма. Смис. , не съм пробвал с постване на линкове по на хората стените, но обрах на един общ чат от Скайпа паролите ;д Не че ми трябваха, де - пробвах само и изтрих всичко, но в крайна сметка доста по-елементарно ми се струва.
^ Ако става въпрос може и DNS Spoofing да направи.