.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: чувства

Голям фен

чувства

Здравейте имам своя собствена страница в фейсбук и търся момичета ,които имат трогваща любовна история и имат чувства ,които трябва да бъдат споделени .. Аз така изливам чувствата си под формата на статуси в страницата ми .. Та ако има желаещи момичета пишете ми
    Или всичко или нищо .

можеш да ги изливаш не само чрез статуси във facebook а и чрез писане направи си една такава тетрадка в която да пишеш и да споделяш чувствата си по-точно дневник..

Аз не бих се навила . А и ме съмнява друго момиче от форума да го направи
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 03-05-2013 на 12:39

и според мен не е добра идея, повечето момичета изливаме чувствата си в така наречени дневници ;d

Голям фен
    Пробвах и с тетрадка ,но майка ми я намери и разбра доста неща ,които не трябваше .. Така от страницата ми е най-добре никой не знае коя съм всъщност там просто виждат дадени статуси
    Или всичко или нищо .

никой освен тези които четем блога ти

Голям фен
    Нямах това предвид waazap
    Или всичко или нищо .

Фейсбук не е мястото за изливане на чувства и емоции...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Фейсбук не е мястото за изливане на чувства и емоции...
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Трогваща любовна история...ми има само един човек, който винаги ще обичам, каквото и да става и това съм аз. Това е най-трогателната любовна история, другото са лигави, преувеличени бози!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Води си дневник, без да пишеш там конкретни случки, а неща под формата на есе/стихотворение/ и така нататък. Това също е вариант. Просто напиши някакво произведение спрямо твоите чувства и моментно състояние.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Можеш да си измислиш собствена азбука, която да ползваш в дневника. Много е яко! Аз и 1 моя бивша имахме такава азбука и никой не можеше да разбере какво си пишем. Кофтито е, че става само на хартия, защото в РСтата не можеш да го заложиш това...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си