- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем..
Значи имам един проблем от началото на учебната годината, много харесах едно момче от класа и със течение на времето мога да кажа че се влюбих в него.
Обаче най-добрият му приятел с който са приятели от децката градина откакто разбра ,че имам симпатии към приятелят му започна да ме дразни и обижда пред всички и аз направих грешка като си замълчах ,но нали е приятел на човека към когото имам чуства.И така уж да спре той не само не спря ами и започна да плете интриги ,че приятелят му не искал да ме вижда ,че съм го дразнила и т.н.
Аз се ядосах и незнаех какво да мисля и веднъж го срещнах и го попитах дали е истина ,но той отрече.Така приятелят му в час стои с със него и се падна така ,че седнах до него веднъж и той видя това и после на следващия час му каза да се премести на другия стол тоест да не стои до мен.И аз незнам защо се държи така защо ме прави за смях пред всички ,но от скоро започнах да се защитавам защото не издържам вече.И като го правя той се изчервява като домат си тръгва.Тези дни пак се скарахме за глупости и приятелят му взе ,че ме блокира във фейсбук.И незнам даже момчето което харесвам ми каза ,че май приятелят му не ме харесвал особено.Мислех си че не може да мразиш някого без никаква причина и си мисля кой от двамата ме харесва : момчето което искам или приятелят му?Объркана съм...не искам да се карат зареди мен...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5