- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ме сваля, а си има приятелка?!
Запознах се с едно момче от обща компания. Досега сме се виждали 3-4 пъти на събирания,купони. Чатим си по скайпа и фейсбук. Той си има сериозна приятелка от 3 години. Това го разбрах от приятелите му, не от него. Във фейсбук на всяка снимка е с нея. Тези дни той ми пише "Мисля си за тебе.Искам да се видим да ти кажа нещо, но на саме" . Аз имам симпатии към него, но той все пак е обвързан....
Той е обвързан, не е "вързан". Може вече връзката му да се е изчерпала и да те е харесал. Единственото нещо, което се изисква от теб е да НЕ започваш нищо с него, докато е обвързан, т.е. изяснете се, но не се занимавай, ако не постави край на връзката си.
И той още не е наясно какво ще правите.
Попитай го: "Ами приятелката ти?" .. да видим какво ще ти отговори.
А ти какво искаш? Да разбиеш нечия връзка?
Да, както и така би разбил евентуална връзка с тебе като се замислиш..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Мда,за такива момчета/момичета,които постъпват както това момче в случая съм на същото мнение.Сега е с нея,тя вероятно си мисли,че е само с нея,е наистина може да е така,но въпреки това зарибява теб.Каква гаранция ти дава това,че ако след време сте заедно,ако не в началото,след 1/2 год,когато връзката ви не е толкова интересна,няма да постъпи и с теб така?
Мда,за такива момчета/момичета,които постъпват както това момче в случая съм на същото мнение.Сега е с нея,тя вероятно си мисли,че е само с нея,е наистина може да е така,но въпреки това зарибява теб.Каква гаранция ти дава това,че ако след време сте заедно,ако не в началото,след 1/2 год,когато връзката ви не е толкова интересна,няма да постъпи и с теб така?
Заради ей-такива келеменца, дето не могат да си го дЪржат в гащите и дето постоянно тЪрсят да забЪршат нещо чуждо, на силния пол му излизат имена като "женкари", "курвари" и всякакви такива! Като си мисли за тебе и иска да ти казва някакви работи, да скЪса с приятелката си (като не му е интересна вече и не си мисли за нея, а за теб) и тогава да се пробва!
Ама не! МистЪр трябва да не остава на сухо! В случай, че ти не му вЪржеш, да има някоя с него... Да не се прецака, видиш ли, от 2 стола да падне на земята...
Келешче! Мен ако питаш, не се занимавай! Ако днес пише на теб докато ходи с нея, утре ще пише на друга, докато ходи с теб.
Не се занимавай. Дори да се получи нещо между вас, каква ти е гаранцията, че няма да му доскучае и от теб и после ти да си от другия край на триъгълника?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не всички мъже са еднакви!
Но този явно не е стока. Ходи от толкова време с приятелката си, а се занимава с друго момиче. И да не я обича вече, и да не му е интересно, и да те харесва, каквото и да е... Поне от УВАЖЕНИЕ щеше първо да се раздели с нея. Това са 3 години, за Бога... Ако не иска да е с нея какво й губи времето... След време и при теб ще е така.
Както каза Tsukuda_Hiroshi, просто не иска да е сам. Ако вържеш, ще е с теб, ако не - ще остане с нея. Боклук. Или кажи на приятелката му какви ги върши тоя, или не му отговаряй като пише, звъни или каквото и да е... Постави се на мястото на приятелката му за малко и се замисли дали на теб ще ти е приятно и как би искала да реагира момичето, което приятеля ти зарибява. Да ти каже и да се разберете с приятеля си или да те замести, и то след като е зарибявал друга докато е бил с теб...
Момиче ^^
Мхм. Ем, на мен така ми казаха за една простотия. Самото момиче ми каза и въобще не съжалявам, даже се чувствам много по-добре след като разбрах, отколкото да живея в лъжа. А пък ние ходихме от съвсем скоро. Представям си какво щеше да е, ако ходехме от три години и ме е излъгал... Казвам го от личен опит, затова го давам като съвет.
Иначе може и да ти се вижда глупаво, всеки с мнението си, разбира се, не може всички да мислим еднакво.![]()
Момиче ^^
Съгласна съм. Ти си се почувствала добре, но това не е гаранция, че приятелката на това момче ще се почувства така.
Да, хубаво е да знае. И да, хубаво е да ѝ кажат (вероятно), но определено не от обекта на ухажване.
Пък и нашта мадама няма работа да се меси в онази връзка. Да си разреши проблема като разумен човек с този, който ѝ го създава.
Ама аз не се почувствах добре, че е станало това нещо, а че са ми казали за него. Не ме разбирай погрешноТо няма как да не й е гадно, като разбере, че приятеля й зарибява друга. Разбира се, че е най-добре той самия да й каже, но явно го е страх да не го остави приятелката му, а после да не се получи с мацката и да стои сам. Не разбирам защо иначе може да е. Не съм им в главите, естествено.
Но съм била и на мястото на мацката преди 1-2 години. 1 момче ми пишеше, намеци ми правеше, а си имаше приятелка отдавна. Така хубаво го разкарах, че после като се засичахме, го беше срам да ме погледне. Не знам защо не го е направила това. Да го разкара и да го блокира. После пълен игнор. Щом той прави сега така, е много вероятно да го направи и с нея после примерно.
Според мен на тоя му е писнало толкова време с 1 момиче и сега я използва като "нещо ново". Да не се занимава с него...
Момиче ^^
Изобщо не съм имала предвид, че си се почувствалa добре от случилото се.
Мисълта ми беше, че ако тя отиде и каже на приятелката му, последствията може да са още по-неприятни.
Абе, във всеки случай, да си прецени.
Последно редактирано от LadyDi : 03-05-2013 на 11:38