- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му направя смучка?
За по-любознателните НЕ съм правила секс, няма и да правя в скоро време, защото съм твърдо ПРОТИВ момиченца, на които още не им е дошъл цикъла да се ебат наляво и надясно, а аз не съм такава ... Наистина не виждам какво ви учудва, че просто искам да му правя смучка, но щом сте решили нп. явно съм се бъркала, че е хубаво, защото на мен лично ми харесва, но няма значение. Благодаря за мненията все пак![]()
Кое ти харесва? Да ходиш лилава, че да си личи, че си се натискала с някакъв ли?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Само да спомена, че си глупава и нямаше нужда да казваш дали си за или против нещо - дори не са те питали. Вземи прахосмукачката и се одърпай като ти е такъв кеф. На него може да не му харесва. И не се сопвай - знаем, че морето ти е до коленете в момента.
I don't wanna live in this planet anymore. .. ок, хора благодаря все пак за нападките мн сте мили няма що. В крайна сметка мое и негово е решението така че слабо ме вълнува дали е хубаво или не, на мен ми харесва.![]()
Пробвай смучка на оная работа, може да има ефект, апък и никой няма да го види.
По мое време на тая възраст още с куклите играх и тичах с децата по двора като шашава а не се чудех как се прай вакуум на нечии врат
Големи моралисти всички ... на 14 тичали с кукли по двора , хахаха това говори само лошо за вас .
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Извинявайте, ама ако почне да прави смучки на 16-17г. ще е много тъпо. Смучките са си по-детинска история, не е нормално по-зрели(уж) хора да се интересуват от тях. Аз не ги харесвам, изглеждат ми, все едно си си маркирал/а гаджето, но на 14 е по-нормално да мислиш за тях, отколкото на 16 да се вдетеняваш така и да осмукваш гаджето си тогава.
За мен изобщо не е нормално момичета на възраст под 15-16 години да мислят за такива работи, защото не е само едното време и какво е било тогава въпроса е там че вече децата мислят само за простотии но не и за нещо свястно като училище и така нататък защото тука като гледам момичетата на нейната възраст само от такива работи се вълнуват, как се прави секс, смучки, свирки и тем подобни-това за мен не е нормално!