.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Супер фен Аватара на minchorna
    Кви смучки,кви 5 лева? 99 набор тръгнала смучка да прави,аз ли изоставам,света ли избързва-не знам!

Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Кви смучки,кви 5 лева? 99 набор тръгнала смучка да прави,аз ли изоставам,света ли избързва-не знам!

Познавам 00 набор , която се чука!И не , не изоставаш , тоя свят се побърка тотално...взимам да се отчайвам вече...
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    11-12 годишните имат по-интересен социален живот от нас 18 и нагоре .. ахаххахахахахах изоставаме, ей! Накъде отива Светът!? Относно смучката. ГРОЗНО!

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от d.anny.. Виж мнението
    11-12 годишните имат по-интересен социален живот от нас 18 и нагоре .. ахаххахахахахах изоставаме, ей! Накъде отива Светът!? Относно смучката. ГРОЗНО!
    Така е,ама всеки минава по реда си..и аз като бях 16-17 като ми направиха смучка чак се похвалих на нашите хаахахха голямо конско изядох,че е грозно и т.н

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си