- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му направя смучка?
Хай на всичкивъпросът ми е как да направя смучка на врата на приятеля ми? Пробвах на моята ръка, но когато смуча и след няма и 1 мин изчезва зачервяването ... Може ли някой да ми даде подробни съвети или стъпки?
Благодаря предварително ^^
P.s. Трябва ли да го питам дали иска или директно да започна да я правя?
Не му прави, грозно е.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Наистина по-добре ще бъде ако първо поискаш съгласието му. След това гледай да не е баш на врата му, грозно е. Като ще правиш поне да е някъде по-надолу и да се скрива от блузата му. Смучката не е за да покажеш на другите, че той е твой или си се научила да хапеш, просто.. става, когато ти идва отвътре и един вид направо не издържаш преди да го изядеш целия :Д
Иначе нормално е на ръката да не се получава, все пак кожата е по-дебела..
Okay добре отказах се. благодаря, хора![]()
Пфхахахахахахахахахаха! Не му прави без сЪгласие! Приятелката му може да разбере и да го чупи от бой![]()
Кви смучки,кви 5 лева? 99 набор тръгнала смучка да прави,аз ли изоставам,света ли избързва-не знам!
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Ясно..помислих,че е грешката е в мен,ама явно лапетата са се побъркали..
Просто малко повечко време смучи , на врата кожата е по-нежна и ще стане , ама го питай първо , защото може и да не иска , ffs.
Последно редактирано от lanchera : 03-06-2013 на 11:37
Не е скорошна информацията...Още преди години се правеха мармалад по тоалетните на дискотеките..
Защо да му правиш смучка? Смисъл, аз лично ми е готино да имам, не на врата...мразя такива инцидентни, без предупреждение, ама като сме по-груби понякога (винаги) и това се случва..
Явно правилно съм си подбирал компанията и не съм попадал с такива индивиди ,за да ми е ясноНе че не знаех,че има много такива...ама това всяка 2ра вече е такава..
е 99 - на 14 ... не виждам що ви учудва,все пак не прави секс![]()
Всеки ден има по една тема, която да ме изумява![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
имах предвид че я наредихте все едно прави секс![]()
Стъпка 1:
Взимаш един парцал с дълга дръжка (за справка: това). След това завръзваш за дръжката му няколко възглавници, така че да стане меко и да придобие обем. Остави малко от дръжката да се вижда откъм парцала, т.е. завържи малко по-надолу възглавниците.
Стъпка 2:
Трябват ти точилка, слънчеви очила и рокля. Точилката я връзваш/заковаваш напряко на парцала, там където си оставила част от дръжката оголена от възглавниците. Сега нахлузваш роклята върху парцала и му закрепяш слънчевите очила.
Стъпка 3:
След като е придобил вече човешки облик, намираш чифт ски. Резервираш хотелска стая в Пампорово за теб и приятеля ти, и се настанявате. Докато приятелят е в стаята, издебваш момент да излезеш. Отиваш на пистата и забождаш парцала. След това се обаждаш на приятеля си и го викаш да дойде. Тук вече трябва да действаш бързо. Докато върви към теб, в снега трябва да изрисуваш с огромни букви пред забодения парцал: "Това е Смучка и я направих за теб!" Тъкмо като приятелят ти пристига, се пускаш със ските и се насочваш към ръба на някоя скала. Падайки, ще се провикнеш със всичка сила, че го обичаш и накрая студената земя ще вземе живота ти.
Мисля, че ще е романтично.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
За по-любознателните НЕ съм правила секс, няма и да правя в скоро време, защото съм твърдо ПРОТИВ момиченца, на които още не им е дошъл цикъла да се ебат наляво и надясно, а аз не съм такава ... Наистина не виждам какво ви учудва, че просто искам да му правя смучка, но щом сте решили нп. явно съм се бъркала, че е хубаво, защото на мен лично ми харесва, но няма значение. Благодаря за мненията все пак![]()
Кое ти харесва? Да ходиш лилава, че да си личи, че си се натискала с някакъв ли?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..