По-скоро когато ръката ми е просто на главата й (без натиск) и обратното ^^
Schhh! Hear the silence...
Първоначално написано от DENKAZ По-скоро когато ръката ми е просто на главата й (без натиск) и обратното ^^ Съгласна съм..
Uh, one thing 'bout music When it hit you feel no pain White folks says it controls your brain...
Първоначално написано от DENKAZ По-скоро когато ръката ми е просто на главата й (без натиск) и обратното ^^ нда!
maDamn
Първоначално написано от DENKAZ По-скоро когато ръката ми е просто на главата й (без натиск) и обратното ^^ Е, така да, но натиска не ме кефи.
Първоначално написано от DENKAZ По-скоро когато ръката ми е просто на главата й (без натиск) и обратното ^^ И може би леееекичко насочване, но в никакъв случай натиск!
Първоначално написано от DENKAZ По-скоро когато ръката ми е просто на главата й (без натиск) и обратното ^^ Ако ме гали ми е приятно, но натиск-не.
^^^ Бургас <3
Първоначално написано от DENKAZ По-скоро когато ръката ми е просто на главата й (без натиск) и обратното ^^ Това Иначе аз неговата не я натискам докато ме лиже, не го смятам за необходимо.
http://ask.fm/AngelOfRevenge
Първоначално написано от DENKAZ По-скоро когато ръката ми е просто на главата й (без натиск) и обратното ^^ +1
Правила