- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво да си купя за общежитието
Здравейте, студент съм и живея в общежитие, сам съм в стаята и имам доста свободно пространство, а на скоро се опаричих и от известно време се чудя какво да просна в средата за да напълня мястото? Мислех за билярдна маса, но са много скъпи (търсих билярдна маса около 300-350лв.), мислех и за тенис маса но е много голяма и няма да се побере.. чудех се и за xbox, но без хубав голям телевизор не е гот.. ТЪ дайте някоя идея с какво готино нещо (до 300-350лв) да просна в средата на стаята.. да е нещо яко което ще е от ползва при купони
като билярдната маса.. ако някой може да предложи билярдна маса на горепосочената цена нека пише
давайте креативно яки идеи
dr
баскетболен кошможе да си го закачиш на стената и да го целиш от средата на стаята
Не че нещо, ама ако имаш намерение наистина да вдигаш купони ще я оставиш да има повече пространство тази стая, за да се събират повече хора и евентуално да има импровизиран "дансинг", вместо да я набутваш с глупости, които не те знам как ще ги местиш догодина.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 03-05-2013 на 18:48
В кои общежития живееш, че имаш такъв излишък на пространство?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз бих си донесла всичките домакински уреди и подобни неща, за които няма място иначе.Не някаква излишна простотия. Мястото наистина е голям кът при нас.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ПИЛОН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз пък предлагам да си ги запазиш тия пари, вместо да ги даваш за глупости. Предполагам си наясно с факта, че пари с лекота не се изкарват. И винаги е възможно родителите ти да имат кратки финансови проблеми. Точно в такива ситуации може да си ги използваш.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Дартс на стената, а в средата една боксова круша от тия малките, кръглите, с въжета горе и долу.