- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Отслабване
И така искам да отслабна с около 5-6 кг. аз съм висок 171см. и съм 66кг. Искам да отслабна без допълнителни разходи в домашни условия искам да ви кажа ,че за храната която ям нямам голям избор защото около моето училище няма нищи здравословно само дюнери тостери и тн.. .Търся някаква изпитана диета или просто съвети каква храна да избягвам и упражнения които да правя , опитах с коремни преси и се получи нещо което не мога да си обясня продължава да стои отгоре самата мазнина на корема но от долу като си стегна корема се усеща преса . искам да сваля главно от корема задника и бедрата .
ПП: Благодарен съм за всяко полезно мнение ;]]
Наистина "няма такъв" .. Ти си клечка,бе..За къде ще сваляш? .....
По мерките е така обаче всъщност е съвсем различно имам 1 неприятно коремче и мазнина в областа на бедрата и задника която искам да премахна
Нормално е.Може и да си скини фат,ама едва ли..Все пак,мнението ми остава същото.Мускулна маса,после чистиш и ще се получи по-добре.Дефакто в момента ще станеш по-зле от преди....
За съжаление не може да свалиш точно от определена част на дялото мазнини,още по малко като в случая с коремни преси...Подбирай си малко от малко храната..избягвай газирано,сладко,пържено,хл б,джънки фуудс(чипсове и тн.) и наблягай на храни богати на фибри.Съчетано с кардио тренировка (за предпочитане сутрин на гладно или евентуално привечер) ще ти донесе желания резулат.Успех!![]()
@Todor_Markov
Добре дошъл отново! Докато си тук, какво мислиш за точковата редукция?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Здравей!Впредвид по-горният ми пост мисля,че е ясно мнението ми..иначе преди бях попадал на статия за точковата редукция на въпросният господин Белчо Христов,който аз лично не харесвам особено много,найстина беше написана много добре.
Моето обяснение:Главните източниците на енергия са мускулния/чернодробния гликоген и свободните мастни киселини.Впердвид това,че гликогенът - глюкозата са предпочитаното гориво за организма,чак след сведения до минимум гликоген в мускулите и черния дроб,започва разграждането на мазнините,на който им е необходимо голямо количество кислород,за да настъпят окислителните процеси или иначе казано продължителна тренировка - кардио.И въпреки всичко дори при близо 1-часова кардио тренировка едва около 40% от консумираната енергия се получава от мастните продукти.
До колкото разбрах тренировката по този начин се практикува няколко пъти дневно и то всеки ден)...А възстановителните процеси как ще настъпят,не мога да си обясня,още по-малко механизмът по-който ще изгорят въпросните мазнини...Не го приемам този метод...
П.п Сега разгледах,че ми стана интересно и забелязах,че статийте са 1 към 1 идентични с тази в бб-тийм..кой ли е плагиятът? :}
И мен ми е доста чудно, защото се подвизаваше един човек, вече не си спомням името, който май се обявяваше за автор на "точковата редукция" точно в бб-то (и в коментарите долу). Утре ще се поразтърся за статиите. Обясняваше, че при завишено кръвообръщение се активирали някакви бета-рецептори, който спомагали разграждането на мазнините. И уж изпълняването на едно упражнение в няколко серии от по много повторения подобрявало кръвоснабдяването точно на тази мускулна група, откъдето се активирали повече бета-рецептори там, отколкото в другите мускули и затова се изгаряли повече мазнини в конкретната област.
Говоря малко наизуст и малко сънено, но ще потърся. Пък и ще дрънна до приятелите от МУ да ми разяснят какви точно са тия бета-рецептори.
А имаш ли познати тренирали по този метод?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
От храна не се лишавай! Пълна заблуда е отслабването с диета или гладуване, защото после почваш да тъпчеш като луд и пак си връщаш килограмите, или пък обратното- тялото ти изпитва постоянен недостиг на храна и се чувстваш слаб. Като искаш мускули тренирай
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Аз съм АБСОЛЮТНО същата история. И всички от форумите ми казват, че съм клечка и т.н. НО НЕ СЪМ ! От 1 седмица спрях вредните храни и напитки (газирано,сладко,мазно,пърж ено) и всеки ден правя серии коремни и лицеви. Но няма почти никакъв резултат. Знам, че е още рано, но няма нито 0.1 свалено кило. Много съм объркан.
Аз пък мога да ти кажа защо не става това,което искаш.....Ама си на 13 години....
Ако почна да ти пиша , ще те вкарам в големи филми и най-много да се откажеш въобще да спортуваш![]()
Пиши бе няма лошо , на мен ми е интересно какво ще кажеш .
Нищо ново не мога да кажа.Най-простото мериш си всичко (килограми,ръст,подкожни мазнини етц) и после изчисляваш макронутриентите.Според зависи определяш определен процент макронутриент и разпределяш в различните хранения според зависи.
2 реда,зад които се крият книги и книги и книги и книги........Литература безброй.
Аз съм момиче на 14 години. Висока съм 1,55 и съм 49 кг искам да сваля около 2-3 кг ако може кажете някакви упражнения .Благодаря предварително
![]()
Цялостни тренировки ще свършат работа, просто спортувай - квото и да е.
Първоначално написано от eliyiy